GTA 5'de Galax RTX 2060 84 derece

expectivess

Hectopat
Katılım
31 Mart 2020
Mesajlar
267
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Avukat
Arkadaşlar Galax RTX 2060 ekran kartına sahibim. Kasamın(Dark Vision) hava akışı iyi olmamakla beraber sol cam açık kullandığımda da ekran kartım GTA 5'de 83-84 dereceyi buluyor. Açık kullanmam sıcaklığı değiştirmiyor. Oyunu High ve Very High ayarlarda oynuyorum. İnternetten baktığımda ise çoğu kişi 60-65 derece alıyor. Sadece kasa kaynaklı mıdır bu sıcaklık? Ayrıca MSI Afterburner'da da sıcaklık limiti 83 işaretli bundan oluyor olabilir mi?
 
Hocam MSI Afterburner ayarlarıyla oynadıysan ayarları sıfırla.

Gene o derecelere geliyorsa ek kartının termal macunnunu yenile (pc'ci yapar)

Umarım yardımcı olmuşumdur.
 
Etkenler:

  • Kasa hava akışı
  • Ekran kartı fan ayarı
  • Model soğutması
Zaten o modelin soğutması o kadar iyi değil üzerine kava alışı kötü olunca normal. Undervolting işlemi yaparsan sıcaklık düşer.
 
Xigmatek Helios kasam var ASUS RTX 2060 EVO kullanıyorum bunlardan yola çıkarak aklınızda bir şeyler oluşur belki, kasanın yan kapağını açtığımda en fazla 2 derece düşmüştü ekran kartımın ısısı. Açıkçası 78 Max olacak şekilde ekran kartı ısısının daha fazla yükseldiğini görmedim. Genellikle benim kart 74 derecede sabitleniyor. Güncel birçok oyunu Ultra'da oynuyorum Warzone(hatta render qualy max) , tarkov, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege vs. Ekran kartı sıcaklığınız kasanızla ilgili olduğunu düşünüyorum.
 
Sadece GTA 5'de oluyor bu. Warzone da 73 derece alıyorum.

Ekran kartının RAM belleği kullanımı nedir?
GTA 5'in Ekran Kartları ve İşlemcilere Göre FPS Değerleri
Video Memory yazan yer sizde oranı kaç?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı