SaNJaY_TR Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2020 #1 GTA 5'de yapışkan bomba alamıyorum. Her yerde stok yok diyor, nasıl alabilirim ben yapışkan bombayı?
Çözüm Rezerve6 22 Ağustos 2020 SaNJaY_TR dedi: GTA 5'de yapışkan bomba alamıyorum. Her yerde stok yok diyor, nasıl alabilirim ben yapışkan bombayı? Genişletmek için tıkla... Eğer offline Mod'da alamıyor iseniz görevleri tamamlayıp ardından tekrar deneyin.
SaNJaY_TR dedi: GTA 5'de yapışkan bomba alamıyorum. Her yerde stok yok diyor, nasıl alabilirim ben yapışkan bombayı? Genişletmek için tıkla... Eğer offline Mod'da alamıyor iseniz görevleri tamamlayıp ardından tekrar deneyin.
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #2 SaNJaY_TR dedi: GTA 5'de yapışkan bomba alamıyorum. Her yerde stok yok diyor, nasıl alabilirim ben yapışkan bombayı? Genişletmek için tıkla... Eğer offline Mod'da alamıyor iseniz görevleri tamamlayıp ardından tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
SaNJaY_TR dedi: GTA 5'de yapışkan bomba alamıyorum. Her yerde stok yok diyor, nasıl alabilirim ben yapışkan bombayı? Genişletmek için tıkla... Eğer offline Mod'da alamıyor iseniz görevleri tamamlayıp ardından tekrar deneyin.
KS KS SaNJaY_TR Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2020 #3 Sağ ol görev sticky bomb kullanılan bir görevden sonra açılıyor. Konu kitlenebilir. Artı 0 Eksi