Courierciaykutt
Decapat
Daha fazla
Oyunda free roam şekilde takılıyordum. Tam konumu hatırlamıyorum ama haritanın sol taraflarında bir toprak yolda giderken haritada 3 tane kırmızı nokta gördüm, hemen oraya gittim. Topraktan çember bir alanda 4-5 tane araç vardı ve hepsinin kornası çalıyordu, ayrıca yerde bayağı bir ceset vardı. Neyse, noktaların tam üstüne gidince yerde ölmemiş ama can çekişir gibi kıvranan bir adam vardı, bana (İngilizcem pek iyi değil) kasayı uçurumdan attım gibi bir şeyler söyledi. Sonra haritada yeşil bir nokta çıktı, uçurum tarafındaydı. Oraya doğru gidip uçurumdan aşağı bakınca yerde bir çanta gördüm ve yanında biri canlı biri ölü iki tane adam vardı. Aşağı inince canlı olan adam "sakın onu alma" gibi bir şey dedi ama ben çantayı aldım, 25k para geldi. Çantayı alır almaz adam "Öleceksin" diye bağırdı ve canlı olan 3 adam da art arda öldü. Sonra hiçbir şey olmadı, biraz orada durup tekrar arabayla dolaşmaya başladım. Biraz sonra, bilen bilir, oyunda bazı yerlerde ATV yarışı yapan adamlar görebilirsiniz, bende onlara rastladım ve yarıştım. Yarış bitince merak edip o olayı yaşadığım yere geri geldim. Tam o bölgeye yaklaşırken arkamdan 2 tane motorlu adam ateş etmeye başladı, ikisini de öldürdüm.
Bu oyunda bir yan görev mi? Yoksa bir easter egg olabilir mi? Aynı şeye rastlayan varsa aydınlatsın beni.
Bu oyunda bir yan görev mi? Yoksa bir easter egg olabilir mi? Aynı şeye rastlayan varsa aydınlatsın beni.