J jerro Femtopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Steam üzerinden GTA 5'e girerken Online giremiyorum alt kısımlarda Online seçeneği yok. Social Club'dan da kontrol ettim banlanmamışım. Çözümü nedir?
Steam üzerinden GTA 5'e girerken Online giremiyorum alt kısımlarda Online seçeneği yok. Social Club'dan da kontrol ettim banlanmamışım. Çözümü nedir?
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 Singleplayer'a girin önce oyun ayarlarından Online'a girin. Artı 0 Eksi Çözüm
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.488 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 Oyuna girip menüden Online girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS J jerro Femtopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 Kaptan.S dedi: Oyuna girip menüden Online girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... GrimKazashini dedi: Singleplayer'a girin önce oyun ayarlarından Online'a girin. Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim deneyip size haber vereceğim. Kaptan.S dedi: Oyuna girip menüden Online girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... GrimKazashini dedi: Singleplayer'a girin önce oyun ayarlarından Online'a girin. Genişletmek için tıkla... Simdi denedim oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kaptan.S dedi: Oyuna girip menüden Online girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... GrimKazashini dedi: Singleplayer'a girin önce oyun ayarlarından Online'a girin. Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim deneyip size haber vereceğim. Kaptan.S dedi: Oyuna girip menüden Online girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... GrimKazashini dedi: Singleplayer'a girin önce oyun ayarlarından Online'a girin. Genişletmek için tıkla... Simdi denedim oldu çok teşekkür ederim.