GTA 5'e Türkçe yama nasıl kurulur?

Çözüm mu bu?🤣

Hiçbir işe yaramayan yorumlardan sonra çözümü söyleyeyim.
Open IV offline yükleyici burada var ve güvenilir.

1683729948388.png

He öyle mi olmuş? Rardan çıkarıp taratsana birde 🤣🤣

Ne olduğu belirsiz bir iki tane virüs algılayıcısı algılamış virüs var diye. Öyle dedikleri için gerçekten virüslü olduğu anlamına gelmiyor. Güvenmiyorsan bilgisayarına sağlam bir virüs programı kurar ve onunla da taratıp doğrularsın. Yoksa yardımcı olmaya çalışan kişilere gelip kasıtlı olarak bilgisayarına virüs sokmak için uğraşıyorlarmış gibi bir algı yaratmaya çalışmayı bırak. Bu forumda cidden çok nankör insan var arkadaş. Türkçe yama falan paylaşıyorum bana da aynısını yapıyorlar sürekli ve bıktırdılar artık.

Ne olduğu belirsiz bir iki tane virüs algılayıcısı algılamış virüs var diye. Öyle dedikleri için gerçekten virüslü olduğu anlamına gelmiyor. Güvenmiyorsan bilgisayarına sağlam bir virüs programı kurar ve onunla da taratıp doğrularsın yoksa yardımcı olmaya çalışan kişilere gelip kasıtlı olarak bilgisayarına virüs sokmak için uğraşıyorlarmış gibi bir algı yaratmaya çalışmayı bırak. Bu forumda cidden çok nankör insan var arkadaş. Türkçe yama falan paylaşıyorum bana da aynısını yapıyorlar sürekli ve bıktırdılar artık.
Bilip bilmeden konuşup, daha kurucusu bile belli olmayan yazılımların lafına bakıp "Aynen kanka :)" gibisinden ukala ukala konuşuyorlar ya, ayrı kıl oluyorum.

Yardım etmeyeceksin böylelerine. Konu sahibini bilirim, genel olarak çok ukaladır, çok bilmiş gibi konuşur ancak hiçbir bilgisi yok.

Son düzenleme:
Ne olduğu belirsiz bir iki tane virüs algılayıcısı algılamış virüs var diye. Öyle dedikleri için gerçekten virüslü olduğu anlamına gelmiyor. Güvenmiyorsan bilgisayarına sağlam bir virüs programı kurar ve onunla da taratıp doğrularsın. Yoksa yardımcı olmaya çalışan kişilere gelip kasıtlı olarak bilgisayarına virüs sokmak için uğraşıyorlarmış gibi bir algı yaratmaya çalışmayı bırak. Bu forumda cidden çok nankör insan var arkadaş. Türkçe yama falan paylaşıyorum bana da aynısını yapıyorlar sürekli ve bıktırdılar artık.

Kendisi RAR'ı taratıp güvenli demiş ya bir de başka programa o daha komik. 🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı