Çözüldü GTA 5'i %100 bitirmek için ne gerek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
PS4'ten GTA 5 premium CD oynuyorum. Kullandığım cihaz vb. şeyleregöre görev var mı diye yazdım. Oyunun son görevini yaptıp birkaç yan görevde yaptım ancak hala oyun %79.9 gösteriyor yapmam gereken ne kadar görev var oyunu bitirmek için ne yapmam gerek?

Çözüm
PS4'ten GTA 5 premium CD oynuyorum. Kullandığım cihaz vb. şeyleregöre görev var mı diye yazdım. Oyunun son görevini yaptıp birkaç yan görevde yaptım ancak hala oyun %79.9 gösteriyor yapmam gereken ne kadar görev var oyunu bitirmek için ne yapmam gerek?

Çözüm
Bildiğim kadarıyla haritada rastgele yan görevler çıkıyor karşına. Onları yapman gerek. Örneğin bir adamın motorunu çalıyorlardı. Hırsızı yakalayıp motoru teslim edersen +1 yan görev. Tamamen rastgele.

hocam bunu biraz anlamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı