WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ekim 2024 #11 Pc000 dedi: Hocam tek soru kaldı 1 ci soru o da olursa işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İkisini birlikte kurabilirsin. Ama problem çıkarabilir. Bir tanesini kurmanda fayda var. Kurulum videoları attığım kanalda mevcut.
Pc000 dedi: Hocam tek soru kaldı 1 ci soru o da olursa işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İkisini birlikte kurabilirsin. Ama problem çıkarabilir. Bir tanesini kurmanda fayda var. Kurulum videoları attığım kanalda mevcut.
Pc000 Femtopat Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 WXeray dedi: İkisini birlikte kurabilirsin. Ama problem çıkarabilir. Bir tanesini kurmanda fayda var. Kurulum videoları attığım kanalda mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi arasında fark var mı bir de eğer kuracaksam hangisini tavsiye edersiniz. Hocam karar verdim hem quantv bir de nvm kullanacağım ikili şekilde yalnız nasıl yapacağım bilmiyorum bunula ilgili bildiğiniz bir video var mıdır? Son düzenleme: 12 Ekim 2024
WXeray dedi: İkisini birlikte kurabilirsin. Ama problem çıkarabilir. Bir tanesini kurmanda fayda var. Kurulum videoları attığım kanalda mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi arasında fark var mı bir de eğer kuracaksam hangisini tavsiye edersiniz. Hocam karar verdim hem quantv bir de nvm kullanacağım ikili şekilde yalnız nasıl yapacağım bilmiyorum bunula ilgili bildiğiniz bir video var mıdır?
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ekim 2024 #13 Pc000 dedi: Hocam ikisi arasında fark var mı bir de eğer kuracaksam hangisini tavsiye edersiniz. Hocam karar verdim hem quantv bir de nvm kullanacağım ikili şekilde yalnız nasıl yapacağım bilmiyorum bunula ilgili bildiğiniz bir video var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam onun hakkında bir bilgim yok.
Pc000 dedi: Hocam ikisi arasında fark var mı bir de eğer kuracaksam hangisini tavsiye edersiniz. Hocam karar verdim hem quantv bir de nvm kullanacağım ikili şekilde yalnız nasıl yapacağım bilmiyorum bunula ilgili bildiğiniz bir video var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam onun hakkında bir bilgim yok.