GTA 5'i kotayı bitirmeden indirmek mümkün mü?

lYouNeverKnow

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gençler biliyorsunuz Epic Games GTA 5'i ücretsiz yaptı. GTA 5 indirmeyi istiyorum ancak 94 GB çok büyük bir sayı. Bunu nasıl çözebiliriz? İnternet firmam Superonline. Paket de sözde sınırsız olan 150 GB'lık paket.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece 02:00 ve sabah 08:00 arasındaki veri kullanımı ve indirme işlemleri AKK kapsamında değerlendirilmiyor aslında, Superonline bu mevzuda kapsamıyor mu?

Bende onu sordum işte bazı forumlara baktım gece 2 ile sabah 8 arası kotadan yemiyor yazmışlar ama bazıları da bizde yedi yazmış emin olamadım bende kesin bir durum mu ve süper Online'de geçerli mi?

Bende onu sordum işte bazı forumlara baktım gece 2 ile sabah 8 arası kotadan yemiyor yazmışlar ama bazıları da bizde yedi yazmış emin olamadım bende kesin bir durum mu ve süper Online'de geçerli mi?

Aboneliğin ilk 3 ayında o dediğim oluyor. Sonra hangi saat olursa olsun kotadan düşüyor. Ben çok uzun zamandan beri bu tarifeyi kullanıyorum.

Gerekli açıklamalar yazılmış.
1589972377779.png

Kaynak:
Adil Kullanım Koşulları (AKK) nedir? - TURKCELL SUPERONLINE

Düzeltme: Kotalı paket kullanıyormuşsunuz, attığım mevzu sizin için geçerli değil.

Son düzenleme:
Yetiyorsa helal olsun ne diyeyim. Ben sadece 2 günde 80GB kullanmışım.

Arşivciliği ben bırakalı yıllar oldu. Zamanında ben de öyleydim. Şimdi yaşımız kemale erdi. Sadece oynayacağım oyunu indiririm, film için neflix, 3-5 YouTube videosu zaten çalışmaktan vaktimiz olmuyor.

İş yerimde ise metronet mevcut. Simetrik hattım var, limitsiz 100/100. Onu bile çok fazla kullanmıyorum. Çoğunluk Cloud işlemde kullanılıyorum.

😉

Kotalı hatlarda geçerli değil bu. AKK olan kampanya kalmadı artık. Eski bir açıklama bu. AKK kalktı. AKK ile kotalı abonelik farklı şeyler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı