B burkilikk Picopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 Merhaba Series S konsolum var Grand Theft Auto V: Premium Edition ve Büyük Beyaz Köpekbalığı Kartı Paketi ürününü satın al | Xbox bu linkteki paketi alacağım GTA 5 de birlikte gelir değil mi? Yani pakette gözüküyor. Fakat oynayabilir miyim?
Merhaba Series S konsolum var Grand Theft Auto V: Premium Edition ve Büyük Beyaz Köpekbalığı Kartı Paketi ürününü satın al | Xbox bu linkteki paketi alacağım GTA 5 de birlikte gelir değil mi? Yani pakette gözüküyor. Fakat oynayabilir miyim?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #2 burkilikk dedi: Merhaba Series S konsolum var Grand Theft Auto V: Premium Edition ve Büyük Beyaz Köpekbalığı Kartı Paketi ürününü satın al | Xbox bu linkteki paketi alacağım GTA 5 de birlikte gelir değil mi? Yani pakette gözüküyor. Fakat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor.
burkilikk dedi: Merhaba Series S konsolum var Grand Theft Auto V: Premium Edition ve Büyük Beyaz Köpekbalığı Kartı Paketi ürününü satın al | Xbox bu linkteki paketi alacağım GTA 5 de birlikte gelir değil mi? Yani pakette gözüküyor. Fakat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 29 Mayıs 2024 #3 Evet gelir.
B burkilikk Picopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #4 FozyMen dedi: Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor. Genişletmek için tıkla... GTA Online da alırsam Game Pass olmadan oynayabiliyor muyum?
FozyMen dedi: Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor. Genişletmek için tıkla... GTA Online da alırsam Game Pass olmadan oynayabiliyor muyum?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #5 burkilikk dedi: GTA Online da alırsam Game Pass olmadan oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet oynarsın.
burkilikk dedi: GTA Online da alırsam Game Pass olmadan oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet oynarsın.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 29 Mayıs 2024 #6 FozyMen dedi: Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
FozyMen dedi: Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #7 Sagolera dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Online girmeye çalıştığımda Game Pass ekranı geliyordu.
Sagolera dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Online girmeye çalıştığımda Game Pass ekranı geliyordu.
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #8 FozyMen dedi: Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor. Genişletmek için tıkla... Premium edition veya white shark nereye gidiyor o zaman?
FozyMen dedi: Hikaye modu oynayabiliyorsun sadece bende var GTA Online istiyor. Genişletmek için tıkla... Premium edition veya white shark nereye gidiyor o zaman?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #9 hcnuPcitirC dedi: Premium Edition veya white shark nereye gidiyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben öyle hatırlıyorum istiyorsanız deneyip fotoğraf atayım.
hcnuPcitirC dedi: Premium Edition veya white shark nereye gidiyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben öyle hatırlıyorum istiyorsanız deneyip fotoğraf atayım.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 29 Mayıs 2024 #10 FozyMen dedi: Online girmeye çalıştığımda Game Pass ekranı geliyordu. Genişletmek için tıkla... Online şekilde oynaman için Game Pass'ın olması lazım Online paketin içinde zaten. Dosya Ekleri resim_2024-05-29_234016753.png 6,8 KB · Görüntüleme: 19
FozyMen dedi: Online girmeye çalıştığımda Game Pass ekranı geliyordu. Genişletmek için tıkla... Online şekilde oynaman için Game Pass'ın olması lazım Online paketin içinde zaten.