GTA 5'in hikayesini mi açık dünyasını mı oynuyorsunuz?

Hikayesini sadece bir kere oynadım ilk aldığım zamanlarda. O da %37 gibi bir kısmını oynamıştım sonra bıraktım. 930 saat var Steam'de, 800+ saati RageMP, AltV gibi online platformlardan. 100 saate yakını da Menyoo ile sandbox kıvamında takıldığım anlardandır herhalde.
 
Hikaye bitti Trevor'u öldürdüm. Şimdi açık dünyada polisler ile çatışıyorum başka yapacak bir şey kalmadı.
Ben de öyleyim. En fazla modlarımı yığıyorum artık Script Hook V midir, silah modu mudur, karakter modu mudur her neyse indiriyorum, OpenIV ile kuruyorum ve oyunu doyasıya yaşıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı