Kapalı GTA 5'li Epic Games hesabı

• Konuyu başlatan 382019
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 2.373

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Öncelikle merhaba, ben GTA 5'li Epic Games hesabı takaslıyorum. İsteyen olursa satarım da.

13 TL. (Pazarlık olur)

Veya takas yapacaksanız ETS 2 (Euro Truck Simulator 2)'li Steam hesabına direkt veririm.
Tamam fiyatını 5 TL'ye düşürdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 TL hâlâ geçerli mi ? Steam hediye olarak alabilirim. Bilgiler değişmek, GTA'da da ban veya herhangi bir kısıt olmamak kaydı ile.

5 TL hâlâ geçerli mi ? Steam hediye olarak alabilirim. Bilgiler değişmek, GTA'da da ban veya herhangi bir kısıt olmamak kaydı ile.
Evet geçerli hocam. Steam oyunu mu vereceksin yoksa 5 TL mi buna karşılık?

Evet geçerli hocam. Steam oyunu mu vereceksin yoksa 5 TL mi buna karşılık?
5 TL karşılığı istediğiniz şeyi hediye edeceğim. Ancak hesap bilgileri değişiyorsa. Karşılıklı güveni nasıl sağlayacağız ? 5 TL için buna gerek yok elbette ama neler görüyoruz maalesef.

Bilgileri değişebilirsin, GTA'da banı yok kısıtlaması yok tertemiz.
Senin demek istediğin şu mu? Ya 5 TL veririm ya da Steam oyunu mu veririm demek istiyorsun?
Eğer Steam oyunu vereceksen veya ben Steam oyunu dersem ne verebilirsin?

Steam hesabınıza istek göndereyim o zaman. Paylaşır mısınız ? Direkt maili mi vereceksiniz yoksa değiştirip öyle mi ?

Öncelikle merhaba, ben GTA 5'li Epic Games hesabı takaslıyorum. İsteyen olursa satarım da.

13 TL. (Pazarlık olur)

Veya takas yapacaksanız ETS 2 (euro Truck Simulator 2)'li Steam hesabına direkt veririm.
Tamam fiyatını 5 TL'ye düşürdüm.

GTA'i alabilirim hocam 5 TL'ye verir misiniz?
Senin demek istediğin şu mu? Ya 5 TL veririm ya da Steam oyunu mu veririm demek istiyorsun?

ya da 8'de verebilirim ama maks 9 TL.

Siz yanlış mı anladınız acaba? Benimki GTA 5'li Epic Games hesabı ve ETS 2'ye veriyorum.

5 TL değerinde oyun. 1-2 liraya takılmam istediğiniz oyun varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı