GTA 5'te chop ile nasıl oynanır?

Geroyain

Decapat
Daha fazla  
Oyunu %100 yapmaya çalışıyorum. Bunun bir koşulu da chop ile gezip ve oynamak. Ama Chop'u hiçbir şekilde yönlendiremiyorum. Mutluluk seviyesi falan bir şeyler var ama bunu da nasıl artıracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bildiğim kadarıyla chop ın kulubesine gidince veya yanına gidince seçenek çıkıyor ve chop ı yanınızda gezdirebiliyorsunuz ve bir tenis topu olması gerekiyor silahların olduğu menüde oradan topu seçip fırlatınca chop topu yakalamaya gidiyor ya da bir adama vurunca tam hatırlamıyorum ama adama saldırıyor galiba el bombası atarsanız chop el bombasını top zannedip tutmaya gidiyor ve patlıyor.

Bildiğim kadarıyla chop ın kulubesine gidince veya yanına gidince seçenek çıkıyor ve chop ı yanınızda gezdirebiliyorsunuz ve bir tenis topu olması gerekiyor silahların olduğu menüde oradan topu seçip fırlatınca chop topu yakalamaya gidiyor ya da bir adama vurunca tam hatırlamıyorum ama adama saldırıyor galiba el bombası atarsanız chop el bombasını top zannedip tutmaya gidiyor ve patlıyor.

İşte öyle bir seçenek çıkmıyor hocam. Ne top var ne de seçenek. Oyun orijinal bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı