Online'a bir arkadaşımla girdim hile ile aldığı arabaya bindim ve hile ile verdiği silah envanterime girdi fakat hile olduğunu bilmiyordum. Anladığımda hemen çıktım oyundan silah envanterimde fakat hiç kullanmadım ban yer miyim? Yememek için ne yapmalıyım?
Online'a bir arkadaşımla girdim hile ile aldığı arabaya bindim ve hile ile verdiği silah envanterime girdi fakat hile olduğunu bilmiyordum. Anladığımda hemen çıktım oyundan silah envanterimde fakat hiç kullanmadım ban yer miyim? Yememek için ne yapmalıyım?
Oyunları hile ile oynarken zevk alanları bir türlü anlayamıyorum. Bir de bunu ban yiyeceğini bilerek yapanlar var. Sanırım oyunu millete zehir etmek adına uğraşıyorlar.
Hileyi sen kullanmıyorsan ban yeme şansın yok. Ama hile kullanan arkadaşınla oyuncuların ağzına sı*ıyorsanız birisi videoya alıp rockstar'a attıysa ban yiyebilirsin. Hile kullanan kişiler vac ban yediğini iddia ediyor yani kullanıpda hemen ban yiyebilirsiniz, 1 ay sonrada ban yiyebilirsiniz belli olmuyor.