E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 GTA'5'te flash modu yükledim koşarken kaç km ile gittiğimi görmek istiyorum öyle bir mod falan var mı? Var ise nasıl yapılıyor?
GTA'5'te flash modu yükledim koşarken kaç km ile gittiğimi görmek istiyorum öyle bir mod falan var mı? Var ise nasıl yapılıyor?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 26 Ağustos 2022 #2 EZMAN01 dedi: GTA'5'te flash modu yükledim koşarken kaç km ile gittiğimi görmek istiyorum öyle bir mod falan var mı? Var ise nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Km gösteren modlar var ama koşarken gösterir mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: GTA'5'te flash modu yükledim koşarken kaç km ile gittiğimi görmek istiyorum öyle bir mod falan var mı? Var ise nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Km gösteren modlar var ama koşarken gösterir mi bilmiyorum.
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Adam bu videoda yapmış km sayacını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Adam bu videoda yapmış km sayacını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et