GTA 5'te "You Are in a Session on Your Own" hatası

Cureyim

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, GTA 5 Online Legacy'de giriş yaptıktan 2–3 dakika sonra "You are currently in a session on your own. Find a new session by using Pause Menu > Online > Find New Session." hatası alıyorum ve herkes oyundan kopuyor. Aslında benim bağlantı sorunum yüzünden ben kopuyormuşum. Her şeyi denedim, port yönlendirme bile yaptım. 1 haftadır uğraşıyorum, bir yardım edin.

Arkadaşlar, GTA 5 Online Legacy'de giriş yaptıktan 2–3 dakika sonra "You are currently in a session on your own. Find a New session by using Pause Menu > Online > Find New Session." hatası alıyorum ve herkes oyundan kopuyor. Aslında benim bağlantı sorunum yüzünden ben kopuyormuşum. Her şeyi denedim, port yönlendirme bile yaptım. 1 haftadır uğraşıyorum, bir yardım edin.

Hocam aynı sorun bende de vardı, internet değiştirdim, düzeldi.

Hocam şu an aile evindeyim. İnternet değiştirmemin pek olasılığı yok. Başka bir çözüm öneriniz var mı?

Hocam ben pek takmıyordum böyle own sessiona atınca, acid lab vs. görev mörev yapıyordum, oyunu oynarken arka plan internet yiyen uygulamaları kapatmayı dene ve Speedtest yap at hocam buraya ne kadar vahim durum söyleyelim

Hocam ben pek takmıyordum böyle own sessiona atınca, acid lab vs. görev mörev yapıyordum, oyunu oynarken arka plan internet yiyen uygulamaları kapatmayı dene ve Speedtest yap at hocam buraya ne kadar vahim durum söyleyelim.

1752238085647.png

Değerler bu sekilde hocam. PC'ye Wi-Fi ile bağlıyordum. İnternetten Ethernet kablosu sipariş verdim. Bugün gelecek. Ethernet ile bağlayıp güncel değerleri tekrar paylaşabilirim. Bu arada cahitgpt ile birkaç yöntem denedim ama o da işe yaramadı.

Eki Görüntüle 2532539

Değerler bu sekilde hocam. PC'ye Wi-Fi ile bağlıyordum. İnternetten Ethernet kablosu sipariş verdim. Bugün gelecek. Ethernet ile bağlayıp güncel değerleri tekrar paylaşabilirim. Bu arada cahitgpt ile birkaç yöntem denedim ama o da işe yaramadı.

Hocam internet değerleriniz iyi bende internetten sorun oluyordu, sizde neden oluyor bilmiyorum etharnete bile gerek yok hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı