GTA 5'ten sonra RDR2 oynanır mı?

Hocam oyuna başladığımda yaşlanmam değil mi fazı yerlerde görmüştüm :D oyun çok uzun :D

Hocam ben oyunu yaklaşık 110 saatte bitirdim ama çoğu şeyi keşfederek oynadım.

Oyuna girdiğinizde öyle bir dünyaya girmiş oluyorsunuz ki yani anlatılmaz yaşanır.

Ben hocam RDR2 oynarken okula palto ile gidiyordum Arthur Morgan misali böyle kışın uzun siyah bir paltoyla gidiyordum okula.

Efsane bir şey zamanım nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız kendinizi öyle bir oyunun içinde bulucaksınız ki.

Hocam ben oyunu yaklaşık 110 saatte bitirdim ama çoğu şeyi keşfederek oynadım.

Oyuna girdiğinizde öyle bir dünyaya girmiş oluyorsunuz ki yani anlatılmaz yaşanır.

Ben hocam RDR2 oynarken okula palto ile gidiyordum Arthur Morgan misali böyle kışın uzun siyah bir paltoyla gidiyordum okula.

Efsane bir şey zamanım nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız kendinizi öyle bir oyunun içinde bulucaksınız ki.
hadi bakalım 110 saat neymiş be öyle bi deniyelim

Hadi bakalım 110 saat neymiş be öyle bir deniyelim.

Kesinlikle oynayın hocam çok farklı bir deneyim.

Ben oyunu 5-6 defa alıp alıp iade etmiştim okulda arkadaşlarım övüyordu oyunu.Ben çok şaşırıyordum çünkü oyun bana çok kötü geliyordu.

En son oturdum başına ve dediğim gibi hayatımda oynadığım en iyi oyun oldu.

Başlarda biraz sıkılabilirsiniz hocam ama dayanın kendinizi biraz sıkın oyun muhteşem bir şekilde açılıyor.

Kesinlikle oynayın hocam çok farklı bir deneyim.

Ben oyunu 5-6 defa alıp alıp iade etmiştim okulda arkadaşlarım övüyordu oyunu.Ben çok şaşırıyordum çünkü oyun bana çok kötü geliyordu.

En son oturdum başına ve dediğim gibi hayatımda oynadığım en iyi oyun oldu.

Başlarda biraz sıkılabilirsiniz hocam ama dayanın kendinizi biraz sıkın oyun muhteşem bir şekilde açılıyor.
tmm sağol bi alayım

Şu anda GTA 5 oynuyorum. Save kısmında yaklaşık %50 yazıyor. Tüm yan içerikleri vs de yapıyorum ama bazı yan görevler fena sıkıcı. PC yeni olduğundan bayağı oyun indirdim RDR2'de yüklü ayarlarımı falan yaptım Türkçe yama kurdum ama GTA 5 bitirmeden başlamayı düşünmüyorum çünkü GTA 5 hızlıca bitirip yakayı vs. silip Online başlamak istiyorum. RDR2 de de GTA 5 sıkıcı çok görev varsa birkaç ay sonra da başlayabilirim. Şu sıralar canım Far Cry çekiyor bu sırada FC6ya yoğunlaşırım.
Görevler tek kelimeyle harika. Zevkli diyaloglar, dramatik anlatım, müthiş sinematikler, müzikler ve görselliği, atmosferi ile gözleri büyüleyen görevleri mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı