GTA 6 Fragmanı 5 Aralık’ta Yayınlanacak

Ben RDR2 tarzında sistem gereksinimleri bekliyorum, malum bu oyun XSS konsoluna çıkacakmış, o konsolda ohnanacaksa RTX 2060 R5 2600-3600 tarzında sistemlerle bir hayli oynanır.

3 sene sonra PC'ye gelecek. Minimum 30xx diyorum. Önerilen 40xx olur. Hala 10xx veya 20xxden umut bağlanıyor, hayal kırıklığına uğrayacaksanız. Çıktığında al SS bana bunu göster. O zaman hesabımı kapatıp gideceğim direk.

3 sene sonra PC'ye gelecek. Minimum 30xx diyorum. Önerilen 40xx olur. Hala 10xx veya 20xxden umut bağlanıyor, hayal kırıklığına uğrayacaksanız. Çıktığında al SS bana bunu göster. O zaman hesabımı kapatıp gideceğim direk.

Ama unutmamalısın bu oyun Xbox Series S gibi bir modele çıkacak bu da bize optimizasyonun iyi olacağına işaret ediyor, bu cihazın 4tfps işlem gücü var RTX 2060 bile 6.5tfps, bence oyun orta segment kartlarda akar.

Ben RDR2 tarzında sistem gereksinimleri bekliyorum, malum bu oyun XSS konsoluna çıkacakmış, o konsolda ohnanacaksa RTX 2060 R5 2600-3600 tarzında sistemlerle bir hayli oynanır.
Mesut Çevik ile aynı şekilde düşünüyorum. Sinematik üzerinden insanlar sistem gereksinimleri olarak bir endişeye kapıldılar ama bir miktar yersiz diyorum.

Mesut çevik ile aynı şekilde düşünüyorum. Sinematik üzerinden insanlar sistem gereksinimleri olarak bir endişeye kapıldılar ama bir miktar yersiz diyorum.

Sonuçta adamlar bu oyunu herkesin oynayabilmek için ellerinden geldiğince sistem dostu yapmak zorundalar ki çokça satabilsinler, bunu XSS konsoluna oyunu çıkararak anlıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı