GTA 6 Fragmanı Yayınlandı, İşte Çıkış Tarihi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
gta 6 fragman

Rockstar Games’in Kasım ayında resmileştirdiği ve Aralık ayında paylaşacağını açıkladığı GTA 6 fragmanı sonunda yayınlandı. Ancak olduğundan erken… Hatırlarsanız 1 Aralık Cuma günü Rockstar Games web sitesi ve sosyal medya hesaplarından bir gönderi paylaşmış ve yeni GTA oyunu yani GTA 6 fragmanının 5 Aralık’ta, Türkiye saati ile 17:00’da yayınlanacağını açıklamıştı. Tüm gözler bu akşam saat […]

Devamı: GTA 6 Fragmanı Yayınlandı, İşte Çıkış Tarihi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Günaydın, Ali bey. Gece yarısından beri bayağıdır konuşuluyor.

Oyundaki detaylar gerçekten heyecan verici (en azından detaya önem verenler için.)

Hatta paylaştığınız ekran görüntüsünde, evin içinin dışarıdan görünmesi bile açık dünya oyununda Rockstar'ın çıtayı bir tık daha yükselttiğini gösteriyor.

DCB20066-279A-44DD-A409-400B72484DCD.png

Daha önce GTA oyunu oynanmamış ama açık dünya oyun seven biri olarak fragman beni memnun etti. Milletin ne beklediğini göre de değişir bu durum. Mesela Spiderman No Way Home veya Dr. Strange 3 filmlerinde de herkes çıtayı arşa çıkarmıştı ve filmler çıktıktan sonra bir çok kişi hayal kırıklığına uğramıştı. Bu biraz beklenti ile alakalı diye düşünüyorum.
(Bu arada GTA oynadım ama satın almadım. Sağdan soldan oynadım. Hem açık dünya sevip hem GTA oynamadın mı demeyin😀)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı