Çözüldü GTA 6 görüntüleri gerçek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar video gördüm kadın karakterde oynuyorlardı gerçek mi görüntüler bulamadım videoyu çok heyecanlıyım.
Güncelleme:
Sızıntılar gerçek GTA 6 videoları artık modlu 5 falan demeyin Enis falan açıkladı.

Rockstar Games tek tek videoları kaldırtmak için uğraşıyor Twitter'dan video atanların kaldırıldı ben indirdim videoları anı olsun en azından :D

Yayan kanalların çoğu kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik kalitesine kötü dediğimiz zaman "ama daha geliştirme aşamasında, bu oyun beta" falan diyenler, ben bunu sadece kaplamalara bakarak yazmadım. Oyunun ışıklandırma kalitesinden vs görüntülerin GTA 5 motoruna ait olduğu anlaşılıyor zaten. Geliştirme aşamasında dahi olsa oyun motorunun kalitesi kendini belli eder.

Rockstar gibi devasa bir firma, Unreal Engine 5'in bu konulardaki başarısını görmesine, Forza Horizon 5 gibi modern oyunların grafik kalitesine rağmen bu videodaki kalitede bir oyun çıkaramaz. Bu yüzden ya bu görüntüler sahte, ya da GTA 6 fikrinin ilk ortaya atıldığı, GTA 5'in teknolojisiyle çalışılan zamanlardan kalma.
Dostum bir şey bilmeden konuştuğun çok açık. Konuşmasan iyi olur.

Grafik kalitesine kötü dediğimiz zaman "ama daha geliştirme aşamasında, bu oyun beta" falan diyenler, ben bunu sadece kaplamalara bakarak yazmadım. Oyunun ışıklandırma kalitesinden vs görüntülerin GTA 5 motoruna ait olduğu anlaşılıyor zaten. Geliştirme aşamasında dahi olsa oyun motorunun kalitesi kendini belli eder.

Rockstar gibi devasa bir firma, Unreal Engine 5'in bu konulardaki başarısını görmesine, Forza Horizon 5 gibi modern oyunların grafik kalitesine rağmen bu videodaki kalitede bir oyun çıkaramaz. Bu yüzden ya bu görüntüler sahte, ya da GTA 6 fikrinin ilk ortaya atıldığı, GTA 5'in teknolojisiyle çalışılan zamanlardan kalma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayan kişi bu büyük ihtimal hapse girmekten korkuyormus galiba bilgisayarina el koyacaklarmis İngilizcem bu kadar yetti.

Yalan mi doğru mu bilmiyorum bir yerde gördüm konu farklı olabilir linke giremedim.

Ayrıca bu kişi daha önce RDR 2 de çalışmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220918-172313_Twitter.jpg
    Screenshot_20220918-172313_Twitter.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 67
Bazı videolarda W10 sürümü 2018-2019 da kalma ve Gtx 1080, Rtx 2060, Rtx 3080 gibi Gpu'lar var. Biraz garip geldi. Ama oyunun geliştirildiği ve fake olmadığı belli.

Eğer gerçekse bu grafikleri ciddiye almayın bile, fiziklere, kullanılan teknolojiye bakın. Bu videoyu tamamlanmış ve hazır bir oyun ile karşılaştırmayın. Oyunlar birden harika grafiklerle geliştirilmeye başlanmıyor her şeyin bir sırası var. Bu videodaki grafiklerle çıkmayacaktır buna kesin diyebilirim. En kötü RDR2'nin seviyesinde olacaktır. Üstelik adı üstünde bu bir sızıntı daha paylaşıma hazır bir şey yok ortada fakat bazı arkadaşlar şu oyunla aynı, bir fark yok, kötü olacak gibi şeyler söylüyor. Bu videodan hiç bir şey çıkartamayız oyunun iyi mi kötü mü olacağıyla ilgili, fakat Rockstar'dan beklentim yüksek.

Güncelleme sızıntılar gerçek GTA 6 videoları artık modlu 5 falan demeyin enis vb açıkladı.

Rockstar Games tek tek videoları kaldırtmak için uğraşıyor Twitter'dan video atanların kaldırıldı ben indirdim videoları anı olsun en azından :D

Son düzenleme:
Güncelleme sızıntılar gerçek GTA 6 videoları artık modlu 5 falan demeyin enis vb açıkladı.

Çıkıp trailer yayımlamak yerine telif atıyorlar garip. Oyunun son hali bile değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı