GTA 6 grafikleri, RDR 2 oyunundan daha iyi olur mu?

@erenspurs, Ubisoft olsa önceki oyununun grafikleri daha iyi olurdu demek istedim. Örneğin Far Cry serisi. Far Cry'ın üçüncü oyunu, diğer oyunlarının grafiklerinden hepsinden iyi. :D Far Cry 4, 5, 6, Primal ve New Dawn'da üzerine katmadılar mesela. Aynı grafikler, oynanışlar, mekanikler.
Ha tamam bende ilk başta yanlış anladım, Ubisoft Rockstar'a göre daha iyi yapardı gibi falan anladım pardon :D Ubisoft yıllar boyu her ne kadar aynı oyunu tekrar tekrar önümüze koyup sunmuş olsa da ben yine de bir şey diyemiyorum pek. Ubisoft gibi yapımcılar da lazım sektöre, herkes Rockstar gibi olsa 10 yılda bir oyun oynardık artık :D Tabii demiyorum Ubisoft'ta hiç yenilik koymadan yeni oyun çıkarsın, en sevdiğim serilerden biri olan AC'yi son yıllarda aynı şeyleri oynuyor hissinden bıktım. Artık Ubisoft'ta ders almıştır, battı batacaklar.

@erenspurs, biraz üstü kapalı yazmışım. Ben de şimdi fark ettim ve evet, dediğiniz gibi kötü firmaların da piyasada olması gerekiyor ki iyi oyunların kalitesini anlayabilelim. Her yıl oyun çıkması tarafında değilim aslında. Devrim niteliğinde yenilik yapmıyorlar ve oyunlarından 60-70 dolar istiyorlar. Her sene benzer ya da aynı mantıktaki oyunları görmekten açıkçası sıkıldım.

@erenspurs, biraz üstü kapalı yazmışım. Ben de şimdi fark ettim ve evet, dediğiniz gibi kötü firmaların da piyasada olması gerekiyor ki iyi oyunların kalitesini anlayabilelim. Her yıl oyun çıkması tarafında değilim aslında. Devrim niteliğinde yenilik yapmıyorlar ve oyunlarından 60-70 dolar istiyorlar. Her sene benzer ya da aynı mantıktaki oyunları görmekten açıkçası sıkıldım.
Aynen dediklerinize tamamen katılıyorum. Bende her yıl oyun çıkması tarafında değilim tam, veya her yıl çıkıp 30-40 dolar fiyat etikeri ile çıkması lazım. Her bir yeni oyun diğerinin DLC'si gibi zaten çoğu firmada.

@erenspurs, her sene benzer ya da aynı oyun yapılıp 60-70 dolar istenmesi, yurt dışı için de pahalı miktar ve oyuncuların çoğunluğu boykot etmek adına genelde oyunları satın almıyor. Devrim niteliğinde bir değişiklik olmalı ki oyuncuların, oyunu satın aldığına değsin. Her sene birden fazla oyun çıkıyor, hiçbir oyuncunun parası yetişmez buna.

GTA 6'nın grafiklerinin üst seviyede olacağını sanmıyorum dostlar. Büyük beklentilere girmeyin, çünkü bu oyunda gerçekçilikten çok abartılı ve eğlenceli unsurlar ön planda olacak. Rockstar genelde grafiklerden ziyade bence bu oyunda hikaye, mizah ve özgürlük hissine odaklanacak. Bu yüzden GTA 6'da da çılgın aksiyonlar ve etkileyici bir atmosfer ve GTA 4'teki gibi bir NPC hayatı beklemek daha mantıklı. Fakat tabii ki grafikler günümüz standartlarına göre olacak burada vurgulamak istediğim grafik beklentinizi abartmayın unutmayın ki bu oyun PS5'ede çıkacak. Bence RDR2'nin bir tık üstünde olacak.

GTA 6'nın grafiklerinin üst seviyede olacağını sanmıyorum dostlar. Büyük beklentilere girmeyin, çünkü bu oyunda gerçekçilikten çok abartılı ve eğlenceli unsurlar ön planda olacak. Rockstar genelde grafiklerden ziyade bence bu oyunda hikaye, mizah ve özgürlük hissine odaklanacak. Bu yüzden GTA 6'da da çılgın aksiyonlar ve etkileyici bir atmosfer ve GTA 4'teki gibi bir NPC hayatı beklemek daha mantıklı. Fakat tabii ki grafikler günümüz standartlarına göre olacak burada vurgulamak istediğim grafik beklentinizi abartmayın unutmayın ki bu oyun PS5'ede çıkacak. Bence RDR2'nin bir tık üstünde olacak.
2013 ve 2018de çıkardığı oyunlar pekte senin dediğine katılmıyor gibi. 2026ya gireceğiz. Bütün GE ler kendini çok geliştirdi. Ayrıca GTA 6 ilk PS y 2025 haziran aylarında sonra da 2026 da PC'ye gelecek diye biliyorum.

Arkadaşlar içimden geldi sormak istedim. RDR 2'nin mi grafikleri daha iyi olacak ya da GTA 6'nın mı?
Hocam tabii GTA 6. Ama asıl potansiyelini PC'ye çıkış yaptığında göreceğiz. O zaman grafikleri fragmandakinden çok daha iyi olacaktır.
Birde o fragmanı 2023 yazında falan hazırlamışlardır oyun belki de hali hazırda şuan da bile daha iyi.

Arthur Morgan.jpg
Lucia.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı