GTA 6 hakkında neden hiçbir resmi video ve açıklama yok?

uygr12

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunun ertelenmesi zaten yalanlandı. 2025 sonbaharda çıkacak fakat oyunla ilgili yaklaşık 1 yıl önce çıkan fragman dışında hiçbir şey yok. Ne bir aciklama ne bir fotoğraf ne bir video geld. İ oyunun çıkmasına bir yıldan az var. Ne zaman resmi bir şey olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirme yapacaklarsa da doğrudan yapmazlar, parça parça yaparlar ki oyunu sürekli gündemde tutabilsinler.

Bilgilendirme yapacaklarsa da doğrudan yapmazlar, parça parça yaparlar ki oyunu sürekli gündemde tutabilsinler.
Zaten parça parça yapacaklardır dediğiniz sebepten ama 1 yıl dan az kaldı sonuçta hiç birşey yok

Yılbaşına doğru muhtemelen 2.fragman gelir. Oyun muhtemelen yaza doğru çıkış yapar diye düşünüyorum.
Yazdan sonra çıkış yapar oyun erken olur dediğiniz tarih Eylül Ekim gibi çıkar
Hatta sonbahar diye açıklandı

Oyunun çıkmasına daha 1 yıl var. Rockstar eski oyunlarında 1. Fragman ile 2. Fragmanın arasını uzun tuttuğu oyunlarda oldu. Oyunun çıkmasına yakın fragman, oynanış gibi fragmanlar çok daha sık gelir.

Daha ekran görüntüsü gelecek, 2 ve 3 fragman gelecek, oynanış fragmanı gelecek, belki karakterler ile ilgili yine fragmanlar gelir.

Takibi bıraktım. Ekim kasım gibi bir duyuru gelir diye umutluydum ama ses seda çıkmadı. Artık ne zaman haber verirlerse o zaman heyecanlanırız. Sıkıldım bir yerde.

Arkadaşlar oyunun ertelenmesi zaten yalanlandı. 2025 sonbaharda çıkacak fakat oyunla ilgili yaklaşık 1 yıl önce çıkan fragman dışında hiçbir şey yok. Ne bir aciklama ne bir fotoğraf ne bir video geld. İ oyunun çıkmasına bir yıldan az var. Ne zaman resmi bir şey olur?
Kasım sonunda veya aralık başı gibi 2.fragman gelir.

Takibi bıraktım. Ekim kasım gibi bir duyuru gelir diye umutluydum ama ses seda çıkmadı. Artık ne zaman haber verirlerse o zaman heyecanlanırız. Sıkıldım bir yerde.
Eğer ay teorisi yine gerçek çıkarsa 22 Kasım duyuru 26 Kasım'da da fragman gelebilirmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı