GTA 6 için konsol önerisi

SadaceKyroth

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
Bu yaz konsol alacağım ve almamın en büyük sebebi GTA 6. Aşırı erken alıyorum. Yüksek ihtimalle GTA 6 bir daha ertelenecek ama o zamana kadar bazı oyunları oynarım diye düşünüyorum. Xbox'a Steam kesin bir şekilde geliyor. Sızıntılar, Xbox'ın kendi içinde kategori olarak Steam'in gözükmesi, büyük haber sayfalarının test ediliyor demesi buna bir örnek olabilir. Ancak Xbox Series S'de grafiklerin düşürüldüğünü fark ettim. Ya da ben yanlış anladım. Xbox Series X alabilirim ama almak istemiyorum. Çünkü sırf GTA 6 için alıyorum ve bana göre PS5 bir şekilde bu oyunu 60 FPS çalıştıracak. Adamlar PS3'te GTA 5, PS4 gibi bir konsolda RDR2 oynattılar. Optimizasyon sanatı, tam olarak bu. Xbox tarafını hiç bilmiyorum. Almayı düşündüğüm konsol ise PS5 Slim olacak. Bu konsolu Trendyol'dan taksit seçeneği ile almak istiyorum, başka bir site öneriniz olabilir. Ayrıca PS5 Slim'in avantajlarını ve sorun yarattığı noktaları yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaz konsol alacağım ve almamın en büyük sebebi GTA 6. aşırı erken alıyorum. Yüksek ihtimalle GTA 6 bir daha ertelenecek ama o zamana kadar bazı oyunları oynarım diye düşünüyorum. Xbox'a Steam kesin bir şekilde geliyor. Sızıntılar, Xbox'ın kendi içinde kategori olarak Steam'in gözükmesi, büyük haber sayfalarının test ediliyor demesi buna bir örnek olabilir. Ancak Xbox Series S'de grafiklerin düşürüldüğünü fark ettim. Ya da ben yanlış anladım. Xbox Series X alabilirim ama almak istemiyorum. Çünkü sırf GTA 6 için alıyorum ve bana göre PS5 bir şekilde bu oyunu 60 FPS çalıştıracak. Adamlar PS3'te GTA 5, PS4 gibi bir konsolda RDR2 oynattılar. Optimizasyon sanatı, tam olarak bu. Xbox tarafını hiç bilmiyorum. Almayı düşündüğüm konsol ise PS5 Slim olacak. Bu konsolu Trendyol'dan taksit seçeneği ile almak istiyorum, başka bir site öneriniz olabilir. Ayrıca PS5 Slim'in avantajlarını ve sorun yarattığı noktaları yazarsanız çok sevinirim.

Yani sadece oyun fiyatları konusunda sorun yaşarsın yaşarsan. Xbox'a göre oyun oynamak daha maliyetli onun haricinde PS5 yani özel durumlar harici sorun yaşatmaz.

Bu yaz konsol alacağım ve almamın en büyük sebebi GTA 6. Aşırı erken alıyorum. Yüksek ihtimalle GTA 6 bir daha ertelenecek ama o zamana kadar bazı oyunları oynarım diye düşünüyorum. Xbox'a Steam kesin bir şekilde geliyor. Sızıntılar, Xbox'ın kendi içinde kategori olarak Steam'in gözükmesi, büyük haber sayfalarının test ediliyor demesi buna bir örnek olabilir. Ancak Xbox Series S'de grafiklerin düşürüldüğünü fark ettim. Ya da ben yanlış anladım. Xbox Series X alabilirim ama almak istemiyorum. Çünkü sırf GTA 6 için alıyorum ve bana göre PS5 bir şekilde bu oyunu 60 FPS çalıştıracak. Adamlar PS3'te GTA 5, PS4 gibi bir konsolda RDR2 oynattılar. Optimizasyon sanatı, tam olarak bu. Xbox tarafını hiç bilmiyorum. Almayı düşündüğüm konsol ise PS5 Slim olacak. Bu konsolu Trendyol'dan taksit seçeneği ile almak istiyorum, başka bir site öneriniz olabilir. Ayrıca PS5 Slim'in avantajlarını ve sorun yarattığı noktaları yazarsanız çok sevinirim.
Series X güçlü bir konsol bence GTA VI kısmında sorun çıkmayacaktır ve dediğiniz Steam olayı da çok büyük avantaj, ben olsam Series X alırdım.

PS5 alın geçin özellikle bilgisayarınız varsa Xbox kadar boş cihaz yok sadece Gta oynarsınız. PS üstünde en azından oynamadığınız özel oyunları bilgisayarda olmayan özel oyunları vb deneyim edersiniz. Dualsense apayrı bir nokta zaten. PS5'i diskli alın derim kutulu almak her daim avantajlıdır oyunları da satabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı