GTA 6 için Xbox mı PlayStation mı alınmalı?

Oyun ikisinde de aynı çalışacak hatta Xbox bir tık daha güçlü olmasına rağmen PS5 kullanıcı sayıcı 2.5 kat fazla olduğu için PS5'e göre yapıldığını düşünüyorum. Series S bayağı kısılır gibi neyse iki cihazdada muhtemelen 4K-30FPS ek olarak 1080-1440p 60FPS olur ancak performansta NPC azalırmı bilemeyiz. PS5 Pro mevzusuda var 4K, 8K 120FPS mevzuları dönüyor ancak 50-60 milyon PS5 kullanıcısının hepsi Pro'ya geçemez. Şahsen 4K tv’de 30fps çokta sırıtmaz gibi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, GTA 6 oynamak için hangi konsolu almak daha mantıklı olur? Konsolu sırf GTA için alacağım. Ama devamında kullanabilirim de 2. el olarak satabilirim de. Sizce hangi markanın konsolunu almalıyım?
Hocam bence PS5 düşünün. GTA VI oynamazsınız sadece.

Ne sonuca ulaşmışlar bu tartışmada videoyu izlemedim özetleyebilir misin?
Grafikler hakkında genel değerlendirme yapılıyor, 60 Fps çalışıp çalışmayacağından bahsediliyor, PS5 ve Series X'de 1080p'den upscale 1440p 30 Fps çalışacağı söyleniyor.

Grafikler hakkında genel değerlendirme yapılıyor, 60 Fps çalışıp çalışmayacağından bahsediliyor, PS5 ve Series X'de 1080p'den upscale 1440p 30 Fps çalışacağı söyleniyor.
Temiz bir 30 fps oyunu oynatır lakin bu grafikler ile çok zor gibi geliyor. Çok dolu bir oyun olacak nasıl optimize edilecek bu konsollara emin değilim. O yüzden kafam karışık PS PRO versiyonunu beklemek mantıklı mı acaba.

Bende onu düşünüyorum zaten hele 60 Fps zaten hayal. Pro versiyonun çıkıp çıkmayacağı şuan için belirsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…