GTA 6 için Xbox mı PlayStation mı alınmalı?

Temiz bir 30 FPS oyunu oynatır lakin bu grafikler ile çok zor gibi geliyor. Çok dolu bir oyun olacak nasıl optimize edilecek bu konsollara emin değilim. O yüzden kafam karışık PS Pro versiyonunu beklemek mantıklı mı acaba?

Eğer Pro model PS6 çıksa bile 60FPS verebilecek bir makineysa ( ki öyle gözüküyor zen 3 çipi bu nesil sonunda 4K-60FPS verirse diğer nesilde 1080-1440 60 FPS verir) Pro alırım ancak PS4 Pro gibi bir şey olursa hafif güçlü PS5 ile 30 FPS oynarım.

Bence PS5 alınmalı.Senede bir tane exclusive oyun geliyor konsola PS5'i satmayı düşünüyordum.GTA 6 Trailerı çıktıktan sonra vazgeçtim ve 2025'i bekliyorum.O zamana kadar switch pc bitirmediğim oyunları bitiririm.Artık PS5 de oynayabileyeceğim bir oyun kalmadı.

Kaynak var mı grafik ve işlemci olarak ne kullanılacakmış bakmak isterim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karar verirken Dualsense'in sahip olduğu teknolojileri de göz önünde bulundurun derim.

PS 5'ten Pro'ya mı geçilir arkadaş? Zaten kırk yılın başı özel oyun geliyor epi topu, bir tek GTA 6'yı yüksek ayarlarda oynamak için aynı nesildeki (Pro) modele yükseltme yapılmaz 2 sene daha bekle yeni generasyonyon al direkt.

He ama daha konsolun yoksa ve 2 sene beklemek istiyorsan bekle ancak o da bana mantıksız geliyor, sen daha oyunların ahını vahını çekmeden büyük ihtimal yeni generasyon çıkmış olacak yine yükseltme yapacaksın her türlü o yüzden alacaksanız şimdi alın, konsolun keyfini çıkarın, GTA 6'yı da oynayın sonra yenisi (PS6) çıkınca satarsın ki fiyat meselesi da ayrı konu, 2 sene sonrasından bahsediyoruz yani PS 5 Pro + GTA 6 + 1-2 oyun rahat 35 bin kitler sana . Teknik özelliklerde de çok uçmamak lazım sonuçta 500-600 dolarlık makineden bahsediyoruz birkaç bin dolar değil.

Arkadaşlar, GTA 6 oynamak için hangi konsolu almak daha mantıklı olur? Konsolu sırf GTA için alacağım. Ama devamında kullanabilirim de 2. el olarak satabilirim de. Sizce hangi markanın konsolunu almalıyım?
Sadece gta oynayacagim diyorsaniz ikisi arasinda cok fark olmayacaktir diye dusunuyorum birbirine benzer deneyimler olur. Ama gta sonrasi da konsolu kullanirim oyun oynarim diyorsaniz bence ps5 alin. Dualsense ve ps5 ozel oyunlari gercekten guzel cunku. Xboxdan da daha iyi oldugunu dusunuyorum sahsen. Sadece dualsense deneyimi bile cok ozel diyorlar. Ps5 diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı