Dolar bazında fiyat tahmini var mı piyasada şuan?İkisi de değil. PS5 Pro geliyor. Onu bekle.
Dolar bazında fiyat tahmini var mı piyasada şuan?İkisi de değil. PS5 Pro geliyor. Onu bekle.
Dolar bazında fiyat tahmini var mı piyasada şu an?
Özel oyun sebebi ile PlayStation.Arkadaşlar, GTA 6 oynamak için hangi konsolu almak daha mantıklı olur? Konsolu sırf GTA için alacağım. Ama devamında kullanabilirim de 2. el olarak satabilirim de. Sizce hangi markanın konsolunu almalıyım?
25-30k Türk lirası civarı bir fiyatı olur dediğiniz gibi çıkarsa. Gayet iyi alınabilir fiyat benim için.500-600.
25-30k Türk lirası civarı bir fiyatı olur dediğiniz gibi çıkarsa. Gayet iyi alınabilir fiyat benim için.
25-30k Türk lirası civarı bir fiyatı olur dediğiniz gibi çıkarsa. Gayet iyi alınabilir fiyat benim için.
Elimi çabuk tutup standart versiyonu alsam hata etmiş olmam sanırım ne diyorsunuz?Türkiye'de 40000 civarı olur maalesef. Dolarmin 45 olur çıktığında.
Elimi çabuk tutup standart versiyonu alsam hata etmiş olmam sanırım ne diyorsunuz?
PS olmadan dayanabilirim zaten bilgisayar kullanıyorum ama fiyat işi beni aşarsa hiç alamama riskim var.Olmazsın. GTA 6 çıkar çıkmaz PS5 Pro alırsın. 2 yıl dayanamazsın PS olmadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.