GTA 6 oynamak için PS5 alınır mı?

Yaza kadar GTA6'nın durumu daha belirgin olur sanırım. Arada karşılayamayacağım bir fark yok gibi Pro ile Slim arasında. Daha ileri teknoloji olursa daha iyi olur herhalde. Ama 4K 120Hz televizyonlar oldukça pahalı. PS5 Pro alınca slime göre nasıl farklar görürüm güncel televizyonumda.

Zaman geçtikçe fark açılacaktır mesela seneye çıkacak FSR güncellemesi sadece PRO modeline çıkacak, bu FPS, grafik, hızlı sahnelerde tutuarlılık vs gibi birçok iyileşme anlamına geliyor.

120 FPS desteği çok az oyunda var şu an 60 FPS bile olsa gayet yeterli, 120 şart değil yani ama grafik anlamında Pro dediğim gibi zaman geçtikçe farkı açacaktır.

GTA 6 yaza çıkacaktı ama kasım 2026 tarihine ertelediler. Muhtemelen GTA 6'yı PS5 4K 30 FPS PS5 PRO 60 FPS olarak oynatır.

Ertelendiğini biliyorum, GTA 6'nın durumu belirginleşir derken trailerlardan vs. bahsettim. PS5 Pro almayı düşünüyorum o zaman, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…