GTA 6 ve Vice City Teorileri

Sosyal ağlarda yazan makaleler, reddit yorumları youtube videoları bu konuda oyuncuları meraklandırsa da Rock Star tarafından saklanan sırlar. Daha neler çıkacak kim bilir. Peki sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir ?
Ya arkadaş 9 sene olmuş konu üzerinden ama hala aynı şekilde bekliyoruz.

Acaba bu beklentiyi karşılayabilecekler mi diyecektim ama aklıma RDR2 geldi.
Açıkçası benim beklentim yüksek değil ama hayranların yüksek bir beklentisi var. Ben GTA V'in üzerine daha ne koyabilirler diye düşünüyorum. Grafikleri daha gerçekçi olabilir, ışın izleme eklenir ve bunun yanı sıra daha gerçekçi özelliklerle karşılaşabiliriz. Özellikle rol yapma sisteminin gelişmesi de önemli bir katkı sağlar.

Açıkçası benim beklentim yüksek değil ama hayranların yüksek bir beklentisi var. Ben GTA V'in üzerine daha ne koyabilirler diye düşünüyorum. Grafikleri daha gerçekçi olabilir, ışın izleme eklenir ve bunun yanı sıra daha gerçekçi özelliklerle karşılaşabiliriz. Özellikle rol yapma sisteminin gelişmesi de önemli bir katkı sağlar.
Evet ben de RDR2'deki o çok hafif olan rol yapma deneyimini GTA 6'da baya geliştireceklerini düşünüyorum. Böyle karakterin yetenek ağacı falan olmaz ama hikayede çoğu şeye yön vereceğiz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı