GTA 6 Xbox Series S'de nasıl bir performans verir?

Konsol özellikleri PC rakibi baz alınarak kıyaslanmaz. PS3 özelliklerinde bir bilgisayar toplayıp GTA 5 vb. oyunları açıp açmadığını test ederek görebilirsiniz. Series S'in uçan kaçan bir cihaz olduğunu söylemiyoruz ancak konsol olması sayesinde Series S'e de GTA6 gelecektir.

PS3 halinin aynısı PC için de olsaydı daha düşük bilgisayarlarda GTA 5'i açardı. Rockstar zaten PS3'e çıkarmak zorundaydı çünkü PS4 yoktu. Şimdi PS5 ve Series X varken Series S'e çıkmama ihtimali var. Çıkarsa bile Series X ve PS5'e oranla daha fazla downgrade yiyecektir.

PS3 halinin aynısı PC için de olsaydı daha düşük bilgisayarlarda GTA 5'i açardı. Rockstar zaten PS3'e çıkarmak zorundaydı çünkü PS4 yoktu. Şimdi PS5 ve Series X varken Series S'e çıkmama ihtimali var. Çıkarsa bile Series X ve PS5'e oranla daha fazla downgrade yiyecektir.

PS3 denginde bir PC toplasak GTA 5'i açardı kısmına katılmıyorum PS4'e denk bir sistemde Horizon forbiden west açmak nasıl imkansızsa o dönemin en iyi grafiklerinden biri diye bildiğim GTA 5'i açmakta o kadar kolay değildir.

Değiştirdiğini bilmiyordum bu bilgi iyi oldu downgrade yiyordu oyunlar.
Değiştirmedi yanlış bilgi vermiş arkadaş ayrıca series s yüzünden bir oyun neden downgrade yesinki? Series s sürümünü downgradeler diğer sürümler güzel kalır cyberpunk 2077 pc ultra ayar ve konsol karşılaştırması yapsan anlarsın zaten.

PS3 denginde bir PC toplasak GTA 5'i açardı kısmına katılmıyorum PS4'e denk bir sistemde Horizon forbiden West açmak nasıl imkansızsa o dönemin en iyi grafiklerinden biri diye bildiğim GTA 5'i açmakta o kadar kolay değildir.

Ben de onu diyorum zaten iyi okuyun.
Konsol olmasının verdiği bir avantaj var teknik özelliklerine bakıp “abii yok ya açmaz.” demek saçma.

PS3 denginde bir PC toplasak GTA 5'i açardı kısmına katılmıyorum PS4'e denk bir sistemde Horizon forbiden west açmak nasıl imkansızsa o dönemin en iyi grafiklerinden biri diye bildiğim GTA 5'i açmakta o kadar kolay değildir.
PS3 haliyle çıksaydı PC ye göre açardı diye düşünüyorum. PS3 ve PC ye ilk çıkış yaptığı zaman bile PC çok daha iyi duruyordu yani PS3 e göre zorlanması normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı