GTA 6 Xbox Series S'de nasıl bir performans verir?

Bunu buraya bırakayım okuyun bg3 olayından sonra patladı bu series s çöp gta 6 açmaz olayları Larian studios kendi söyledi series s nesli geride tutmuyor zaman ve nakit gerektiriyor diye larian küçük bir stüdyo ve optimizasyon işini halledemedi ancak rockstar gibi büyük bir firma halledicektir Alan Wake 2'i 2k 30 fps açtığı gibi bu oyunuda en azından 1080p 30 açıcaktır.

Değiştirmedi yanlış bilgi vermiş arkadaş ayrıca Series S yüzünden bir oyun neden downgrade yesinki? Series S sürümünü downgradeler diğer sürümler güzel kalır Cyberpunk 2077 PC Ultra ayar ve konsol karşılaştırması yapsan anlarsın zaten.

Bir yerde görmüştüm downgrade yiyor diye sırf SE çıkacak diye fazladan çalışma yapılıyormuş gibi tam hatırlamıyorum.

Bir yerde görmüştüm downgrade yiyor diye sırf SE çıkacak diye fazladan çalışma yapılıyormuş gibi tam hatırlamıyorum.
Oyunlar downgrade yemiyor. PS5 ile Series X birbirine çok yakın değerlerde görsel kalite ve kare hızı değeri sunuyor. Series S'in Series X üzerinde downgrade yaratması söz konusu değil. PS5, Series X, Series S konsolları üzerinde optimizasyon yapılıyor fakat Series S'in PS5 ve Series X'e göre daha güçsüz olması sebebiyle optimizasyon anlamında ek mesai çıkarabiliyor. Eğer bu dediğiniz doğru olsaydı bu konsolların Alan Wake 2 performansı bu şekilde olmazdı. Optimizasyon anlamında PlayStation 5 %50, Series X ve S birlikte %50'lik optimizasyon sürecini sağlarsa ancak o zaman o downgrade söz konusu olabilir. Sonuçta tek konsola harcanan vakit ile iki konsolun optimizasyonuna harcanan vakit bir değil. Burda bütün konsollara %33, hadi Series S daha güçsüz ek mesai gerektirsin diyelim Series S için %40, PS5 %30, Series X %30 harcandığını varsayarsak işte o zaman downgrade söz konusu değil.

Her türlü çıkar, çıkmak zorunda. Yeni nesil konsol sonuçta. Yanlış hatırlamıyorsam Series X'e çıkan her oyun S'e de çıkacaktı.

Her türlü çıkar, çıkmak zorunda. Yeni nesil konsol sonuçta. Yanlış hatırlamıyorsam Series X'e çıkan her oyun S'e de çıkacaktı.
Evet, bu sebepten Baldurs Gate 3 Xbox'a PS ve PC ile eş zamanlı olarak çıkmadı.
Microsoft'un Series S inadı bakalım ne tür sonuçlar doğuracak, oyun firmaları "Kanka Series S'i geç ya o konsola kim optimizasyon ile uğraşacak" demekten vazgeçecek mi?

Xbox Series S’e geleceği açıklandı, hayırlı olsun.

Dosya Ekleri

• IMG_1950.jpeg
    IMG_1950.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 56

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı