GTA 6 Xbox Series S'de nasıl bir performans verir?

Ben PS5 sahibi olmama rağmen 2025-26'ya kadar güçlü olacağını sanmıyorum PS5 Pro aldıracaklar muhtemelen. Ama PS5 ve Series X'ya sabit 4K-30FPS (dropsuz) verecek @Aspect15 dediği gibi veya 1080-60FPS performans modu olacak Series S 900-1080p 30FPS verir diye düşünüyorum. Bir de oyun 250-300GB olursa Series S'e sadece GTA kurarsın :(

Hayır onu değiştirmediler Baldur's Gate 3 ile Series X ile S'in aynı özelliğe sahip olması gerektiği konusunu değiştirdiler oda istinasydı zaten BG3 Series S'e split screen getirebilir zaten hala umut var.

Downgrade Series S için olan bir olay değil konsollar her zaman downgrade yedi zaten Series S sürümü PS5 ve SX sürümünün bir tık altı grafikte 1080p çözünürlükte olacaktır Cyberpunk performansına bakıp GTA 6'nın nasıl olacağını çözmek kolay aslında.

CD PROJEKT RED, severim adamın dibi firma Türkçe dil desteği getiriyor, ama Rockstar ile bir tutman bana bir tuhaf ve absürt geldi.

CD PROJEKT RED, severim adamın dibi firma Türkçe dil desteği getiriyor, ama Rockstar ile bir tutman bana bir tuhaf ve absürt geldi.
Birisi dil ekliyor diğeri optimizasyon yapıyor. Cyberpunk oyununu PS5 için aldım 2 saat sonra sildim bitiremedim bile performans modunda araba kullanıyorum veya çatışmaya giriyorum 52-55FPS’lere düşüyor haliyle keyifte kaçıyor sabit 30 oynayayım diyorum kalitede oda yok 26-27 oluyor :D

Cyberpunk'ın optimizasyonunun berbatlığını unutmuşum cümlemi yazarken haklısınız ben Cyberpunk grafiklerinde nasıl performans verdiğine bakıp çözülür manasında demiştim çünkü GTA 6 Cyberpunk grafiklerinde olur diye tahmin ediyordum aşağı yukarı benzer grafikler zaten yüzlerde falan GTA daha iyi gibi ama.

Kral bence oyunu 720P'den invidia niss ile 1080p alıp oynanır eğer DLSS varsa stabil olur (bence)

Cyberpunk'ın optimizasyonunun berbatlığını unutmuşum cümlemi yazarken haklısınız ben Cyberpunk grafiklerinde nasıl performans verdiğine bakıp çözülür manasında demiştim çünkü GTA 6 Cyberpunk grafiklerinde olur diye tahmin ediyordum aşağı yukarı benzer grafikler zaten yüzlerde falan GTA daha iyi gibi ama.

Bence Rockstar çözer bu işi 920_1080p de 30FPS stabil olur ama NPC'ya da haritadan kısarlarsa oyuna tek kuruş vermem 720p bile olsa ben o NPC ve haritayı tam deneyimlemek istiyorum.

Rockstar bu konuları pek önemsemiyebilir bence parası olan oynasın der sonuçta dünyayı sarsıcak bir yapım.

Bu çok mantıksız düşünce. Bunu deme ihtimalleri 0 ne kadar çok oyuncu o kadar para. Oyunu oynayacak oyuncu olmazsa oyun maliyeti nasıl çıksın? Pazarlama kısmına biraz daha çalışmalısınız.

Bence bunun için erken. 1080p 30 FPS illa oynatır ama 60 FPS seçeneği koyarlar mı belirsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı