GTA 6'da Michael ve Trevor olsaydı

Oyunun sonunda bir karakter öldürme seçeneği var. Eğer öyle olsaydı GTA 6 için GTA 5'in kayıt dosyalarını okutup öyle oynamamız gerekirdi.
TWD mi lan bu?
 
Son düzenleme:
Benim fikrim önceki serilerdeki bazı çok sevilen karakterlerin aynı Dünyada birbirlerine karşı düşman olmaları olabilir. Gta Vice City sonu Tommy yalnız kalmıştı, Tommy artık zengin bir iş adamı gibi gösterilip şehiri yönetmeye çalışabilir. GTA 3'ten Claude'i alıp öldürülmesi gerekli olan kişileri öldüren (Seri Katil) ve Orman'da ağaçlı araziler gibi doğa hayatı yaşayan pozlaması verebilir. Son olarak GTA-SA Carl Johnson, sokakları yönetecek sokak çetelerinin hepsi ona bağlı yan görev olarak sokaklarla ilgilenip durumlarını halledecek ana görev olarak amacı ise Çeteler arası bağ ile Şehiri kendine bağlamak olacak.

Bu 3 karakteri harmanlayıp çıkarırsa çok iyi olacağını düşünüyorum biz oynarken 3 Karakter arasında geçişler yapabileceğiz.

Gördüğümüz açılar şunlar olacak: Tommy ile Zengin Hayatı
Carl J. ile Sokak Çete hayatı
Claude ile bağımsız doğa da geçen hayat ile öldürdüklerinin ve öldüreceklerinin listesini yapan etrafta göze çarpmayan bir karakter olması.
 
Her oyun farklı karakter ve farklı senaryo olduğu için olması saçma olabilir. Zaten 8 yıl aynı karakterle oynayınca, insan birazda değişiklik görmek istiyor.
 
Benim fikrim önceki serilerdeki bazı çok sevilen karakterlerin aynı dünyada birbirlerine karşı düşman olmaları olabilir. GTA Vice City sonu tommy yalnız kalmıştı, tommy artık zengin bir iş adamı gibi gösterilip şehiri yönetmeye çalışabilir. GTA 3'ten Claude'i alıp öldürülmesi gerekli olan kişileri öldüren (seri katil) ve Orman'da ağaçlı araziler gibi doğa hayatı yaşayan pozlaması verebilir. Son olarak GTA SA carl johnson, sokakları yönetecek sokak çetelerinin hepsi ona bağlı yan görev olarak sokaklarla ilgilenip durumlarını halledecek ana görev olarak amacı ise çeteler arası bağ ile şehiri kendine bağlamak olacak.

Bu 3 karakteri harmanlayıp çıkarırsa çok iyi olacağını düşünüyorum biz oynarken 3 karakter arasında geçişler yapabileceğiz.

Gördüğümüz açılar şunlar olacak: Tommy ile zengin hayatı
Carl j. İle sokak çete hayatı
Claude ile bağımsız doğa da geçen hayat ile öldürdüklerinin ve öldüreceklerinin listesini yapan etrafta göze çarpmayan bir karakter olması.

Uzun yazdığın için teşekkür ederim fakat claude ve cj'yin GTA 6'da oynaması garip olur
 

Yeni konular

Geri
Yukarı