GTA 6'dan beklediğiniz özellikler

Lisanslı araçlar. Fakat Rockstar para harcamamak için bunu yapmayabilir.
 
Ne kadar yapabilirler bilmiyorum ama benim şöyle epic bir düşüncem var. Yine GTA 5'teki gibi 3 karakter olması. Ve bir karakterin geçmişte diğerinin şimdi ki zamanda bir diğerininde gelecekte hayat sürmesi. Ama dediğim gibi çok epic bir şey yapmazlar da zaten.
 
Hardcore bir oyun olması dileğiyle. GTA 5 toksik kitle yüzünden oynanmaz halde.

Bir de umarım ana karakterimiz olur. GTA 5'teki gibi 3 karakter gibi bir olaya girişmezler inşallah. CJ gibi güzel bir karakter lazım sanki yapılan yamuklar bize yapılmış gibi hissettirmesi lazım.
 
Adamlar GTA Online'dan daha çok para kazandı, hikayesinin ne kadar iyi olmasını beklesem de ana odakları online olacak gibi gözüküyor. Benim isteğim güzel bir hikaye olurdu.
 
Lisanslı araçlar. Fakat Rockstar para harcamamak için bunu yapmayabilir.
Bunun olacağını zannetmem. Para olayından dolayı falan değil, fark ettiyseniz GTA 3'ten beridir bir araba piyasası var oyunda. Hatta 3D ve HD evrenlerin nadir ortak yanlarından biridir bu arabalar. GTA SA'ya kadar sadece model adları da vardı fakat GTA 5'te her arabanın markası falan var bildiğinizi yepyeni bir sistem geliştirdi Rockstar. Karin, Lampatadi, Vapid, Annis, Dinka gibi bir sürü araba markası oluşturdu oyun içinde. GTA 6'da da buna devam edeceklerdir diye düşünüyorum.

Benim GTA 6'dan beklentim daha iyi bir hile koruma sistemi. Tabi bir korkum var o da Dan Hauser şirketten ayrıldığı için GTA 6'nın beklentilerin altında kalan bir oyun olması. Zaten oyun duyurulunca her türlü beklentileri uzaya kadar çıkaranlar tarafından linç edilecek fakat benim dediğim GTA standartlarını yakalayamaması.
 

Geri
Yukarı