100 dolar da olsa herkes alacaktır ama eleştirilir ve kullanıcı incelemelerine de olumsuz yansıyabilir.
Kullanıcı eleştirileri temelde çok sağlıklı değil. RDR2 ilk çıktığı zaman rakibi GoW 2018 yüzünden oyunu oynamayanlar 0 puan verip at simülasyonu yazıp kullanıcı puanlarını düşürmekle uğraşıyorlardı. Sonuçta çoluk çocuk etkisini göz ardı etmemek lazım. Bugün bir kullanıcı puanlarına baktım 8.9'a yükselmiş. GTA için 100 dolar yüzünden de eğer olursa 0 puan veren çocuklar olacaktır. Ama aradan zaman geçince ve millet oyunu aldıkça oyun beklendiği gibi harika çıkarsa puanlar yerini bulur. İyi oyun her türlü kendini gösterir. Cyberpunk bile 7.2'ye çıkmış. Oyunun oyun kıran bugları ve performans sorunları PS4 rezaleti gibi sorunları yüzünden kullanıcı puanları yerlerde geziyordu.
Evet hocam. Bir yerde de okumuştum, zaten mantıken bakılınca diğer oyunlarında piyasası etkilenecek maalesef. Bu kötü bir durum. Değerini hak etmeyen oyunların fiyatı bir de katlanırsa oyuncu hiç alamaz olacak.
Oyun alan olacak. Bekler alır fiyat indirimi denk getirir bir yerde alır. Bu fiyatlar ilk gün kullanıcısı için kötü olacak. 80 ya da 100 ben çıktığı gibi alacağım oyunu. Birkaç tane Last of Us RDR2 gibi oyunu önsipariş aldım. Yalnız ben GTA'dan sonra ne alırım bilemem. Ufukta yine Rockstar oyunu beklerim gibi. Bir tlous devamı beklerken naughty dog intergalactic diye oyun çıkarıyor. Normalde nd firması benim gözümde rüştünü ispat etmiş firmalardan ama oyun içi bir görüntü görmediğim için henüz şüpheliyim oyuna. O da baktım harika bir şey olacak gibi basarım önsiparişi.
Globali gelişmiş ülkeleri çok etkilemez ilk gün almada ama bizim gibi ülkelerin ki dünyanın çoğunluğu diyelim biraz üzer.