GTA 6'nın fiyatı ne olacak?

Instagram ve diğer birçok platformda, GTA 6'nın fiyatının 100 ila 120 dolar arasında olacağı konuşuluyor. Gördüğüm kadarıyla kimse fiyatın 100 doların altında olacağını düşünmüyor. Ancak ben, GTA 6 çıktığında maksimum oyun fiyatı 70 dolar olursa, oyunun da 70 dolar olacağını düşünüyorum. Zaten şu an 70 dolar ve planımı da buna göre yapmayı düşünüyorum. Sizce oyun gerçekten ne kadar olur?
80 dolar olacak. Büyük ihtimalle Türkiye'ye geldiğinde 79.00 etiketi ile satışa sunulacak. Ve bu fiyattan TL bazlı fiyatlandırma yapılacak. Henüz yeni yeni çıkmak üzere oyunlar 80 dolara. Ki bir çok firma çıkmadı bile. Ama 100 dolar üstü iddiaları tamamen şişirme fiyat.

80 dolar olacak. Büyük ihtimalle Türkiye'ye geldiğinde 79.00 etiketi ile satışa sunulacak. Ve bu fiyattan TL bazlı fiyatlandırma yapılacak. Henüz yeni yeni çıkmak üzere oyunlar 80 dolara. Ki birçok firma çıkmadı bile. Ama 100 dolar üstü iddiaları tamamen şişirme fiyat.

Hocam bence 80 dolar çok az olur ya çünkü Rockstar isterse oyunu 150 dolar yapsın insanların satın alacağını bildiği için bence en az 100 dolardan çıkarır çünkü şu anki büyük yapım oyunlar zaten 70 dolardan çıkıyor Rockstar bu fiyat sistemini değiştirebilir.

En az 80 diyorum Rockstar Games biraz açgözlü olduğu için en kötü oyunları bile Max 50 dolar GTA 6 fiyatı rahat 80-100 arası olur.

Hocam bence 80 dolar çok az olur ya çünkü Rockstar isterse oyunu 150 dolar yapsın insanların satın alacağını bildiği için bence en az 100 dolardan çıkarır çünkü şu anki büyük yapım oyunlar zaten 70 dolardan çıkıyor Rockstar bu fiyat sistemini değiştirebilir.
Hocam bilirde bu işin raf fiyat standardı var. Şimdi diğer oyunlar 15, 20 milyon satıyor. Bu oyun Online harici deli para kazandıracak. Yıllar içinde belki de 200 milyonu çok rahat devirecek. Ha ama bu fiyatlandırmada ki standart kime göre neye göre belirleniyor bilmiyorum. Ama bunu Rockstar değil Take-Two yayınlıyor. Ve Take-Two şirketinin genel olarak yayınladığı Triple A oyunlar Türkiye'ye 70 dolar bandında giriyor. Ben yine de 100 doları aşacağını sanmıyorum.

En az 80 diyorum Rockstar Games biraz açgözlü olduğu için en kötü oyunları bile Max 50 dolar GTA 6 fiyatı rahat 80-100 arası olur.
Rockstar'ın kötü oyunu mu var hocam.

Hocam bilirde bu işin raf fiyat standardı var. Şimdi diğer oyunlar 15, 20 milyon satıyor. Bu oyun Online harici deli para kazandıracak. Yıllar içinde belki de 200 milyonu çok rahat devirecek. Ha ama bu fiyatlandırmada ki standart kime göre neye göre belirleniyor bilmiyorum. Ama bunu Rockstar değil take-two yayınlıyor. Ve take-two şirketinin genel olarak yayınladığı triple a oyunlar Türkiye'ye 70 dolar bandında giriyor. Ben yine de 100 doları aşacağını sanmıyorum.

Doğrudur hocam siz böyle anlatınca bana da mantıklı geldi.

Hocam bilirde bu işin raf fiyat standardı var. Şimdi diğer oyunlar 15, 20 milyon satıyor. Bu oyun Online harici deli para kazandıracak. Yıllar içinde belki de 200 milyonu çok rahat devirecek. Ha ama bu fiyatlandırmada ki standart kime göre neye göre belirleniyor bilmiyorum. Ama bunu Rockstar değil take-two yayınlıyor. Ve take-two şirketinin genel olarak yayınladığı triple a oyunlar Türkiye'ye 70 dolar bandında giriyor. Ben yine de 100 doları aşacağını sanmıyorum.

Evet var GTA D.E mesela hayatımda gördüğüm en berbat de he oyun sayılır mı bilemem ama bana göre sayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı