GTA 6 çıkmasi ardından rdr3 ün çıkmasının peşine GTA 7 ye baslarlar. Birazcık parayı kırması lazım rockstarin. GTA 6 çıktıktan sonra en az 15-20 sene rahatından çıkmaz gta 7.
GTA 6 2026'da çıksa 7 tahminimce 2040 ortalarını bulacaktır. O zamanlara geldiğimizde şu an olan oyun anlayışı tamamen değişecektir bence. Teknolojinin nasıl gelişeceğine bağlı olarak belki basit bir bilgisayar oyunu değil Free Guy filmindeki gibi bir şey bile olabilir.
GTA 6 büyük ihtimalle 2024 ikinci çeyrekte çıkar. Peki sizce GTA 7 ne zaman çıkar ve hangi içerikler olur? Bence bugüne kadar yapılmış bütün Rockstar games haritaları GTA 7'de olur. GTA 6'da galiba San Fierro-Las Venturas-Vice City olacak.
Benim de aklıma bir an için geldi. Aşırı heyecanla bekliyorum GTA VII'yi. Tahminim 2040 yılında falan çıkar. Ve o zaman tam 33 yaşında oluyorum. Yani oynarım herhalde. Bakalım nasıl olacak ya.
GTA 6 büyük ihtimalle 2024 ikinci çeyrekte çıkar. Peki sizce GTA 7 ne zaman çıkar ve hangi içerikler olur? Bence bugüne kadar yapılmış bütün Rockstar games haritaları GTA 7'de olur. GTA 6'da galiba San Fierro-Las Venturas-Vice City olacak.