GTA benzeri oyun tavsiyesi

mariolad

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
i5-13420H
Arkadaşlar merhaba. GTA 5 gibi dünyası olan bir oyun arıyorum. RDR 2 PlayStation'da var onu önermenize gerek yok. Cyberpunk 2077 düşündüm fakat sistem sıkıntı yaratır mı şüphesi var. Böyle bildiğiniz güzel grafikli bu tarz oyunları listeleyebilir misiniz? Fiyat önemsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Watch Dogs 2'yi hiç beğenmedim alıp iade ettim. Sleeping dogs da GTA 5 ile aynı yıl çıkışlı diye eskidir diye düşündüm. Oyunun olayı nedir?
Watch Dogs serisi sleeping dogs.

CP77 iyi tercih olur.

Hocam oyunu biraz anlatabilir misiniz? Çok ucu açık duruyor kafamda ama birkaç yerde modern GTA olarak okudum. Tek çekincem FPS olması ama oyun sağlamsa sıkıntı olmaz. Hikayesi kaç saat sürüyor bir de Online var mı oyunda?

Hocam Watch Dogs 2'yi hiç beğenmedim alıp iade ettim. Sleeping dogs da GTA 5 ile aynı yıl çıkışlı diye eskidir diye düşündüm. Oyunun olayı nedir?
Sleeping Dogs, dövüşlü GTA sayılır.
Hong Kong'ta geçiyor ve özel polis olan biz bir çeteye sızıyoruz. Yakuza hikayesi ve dövüşünü, GTA'nın açık dünya ve silah çatışması ile birleştiriyor. Hala gideri olan bir oyun, tabi çok grafik takıntınız varsa Watch Dogs 1 bile kötüdür görüntü olarak.

GTA 5'e pek rakip çıkmıyor doğrusu. Eskiden hep vardı ama Watch Dogs dışında güncel rakip yok. Just Cause veya Mafia gibi oyunlar var aynı kafada gözüken ama pek benzerlikler yok doğrusu. Sadece açık dünya.
Watch Dogs 1 ve 2 olarak aslında güzel oyunlar. Nasıl beğenmediniz anlamadım.

Arkadaşlar merhaba. GTA 5 gibi dünyası olan bir oyun arıyorum. RDR 2 PlayStation'da var onu önermenize gerek yok. Cyberpunk 2077 düşündüm fakat sistem sıkıntı yaratır mı şüphesi var. Böyle bildiğiniz güzel grafikli bu tarz oyunları listeleyebilir misiniz? Fiyat önemsiz.
GTA 4 akar

Yeni konular

Geri
Yukarı