Steam GTA Complete Edition CD Key'i alınınca tüm oyunlar etkinleşir mi?

reposedly39

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim Steam kütüphanemde alacağım paketin içindeki oyunların bazıları bulunmakta. Grand Theft Auto Complete Edition CD keyini satın alıp Steam üzerinden etkinleştirsem bir sorun olur mu? Yani kütüphanenizde var etkinleştirilemedi gibi, diğer oyunlar gelir mi?

Kusura bakmayın yasak almıştım, yanlış düzeltmişler. Grand Theft Auto Complete Pack'ten bahsetmek istedim. İçerisinde GTA 1 GTA2 GTA3 GTA vc GTA SA ve GTA 4 bulunmakta bende GTA 4 ve GTA SA bulunmakta diğer oyunlar etkinleşir mi? "https://www.kinguin.net/tr/category...ete-bundle-including-gta-1-2-row-steam-cd-key"

Bazı forumlara baktım etkinleşir diyorlardı yapay zekada aynı şekilde söyledi.

Merhaba, benim Steam kütüphanemde alacağım paketin içindeki oyunların bazıları bulunmakta. Grand Theft Auto Complete Edition CD keyini satın alıp Steam üzerinden etkinleştirsem bir sorun olur mu? Yani kütüphanenizde var etkinleştirilemedi gibi, diğer oyunlar gelir mi?
Satın aldınız mı hocam bir sıkıntı çıktı mı bende almayı düşünüyorum.

GTA 1'i denedim GTA 2'yi birazdan deneyebilirim isterseniz GTA 1 de bir sorun çıkmadı sadece GTA 3Ü oynamak için bir tane mod var onu yüklemeniz lazım yani bende sorun olmuştu onun için menüden kaynaklı sorun
Yok hocam GTA 2'yi denemenize gerek yok vaktinizi almak istemem aradan zaman geçince belki denemişsinizdir diye tahmin edip ondan bende alacağımda bazı eski oyunlar açılmamazlık vs falan yapıyor ondan sordum.

Yok hocam donanımım nispeten yeni, Windows 11 kullanmaktayım açılmama gibi bir sorunu yok bir tek dediğim gibi GTA 3'te menüden öteye gidemeyebilirsiniz ayarlardan dolayı bir tane mod ile hallediliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı