GTA Definitive Edition kaldıracak iPhone modelleri

Biliyorum zaten. DE geleceği için öyle yazdım.

VC için Android'in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz diyor(
Burda garip bir olay var çünkü VC android 13 de çalışıyordu. Ben bakmıştım zamanında. Sonra bir anda desteklenmiyor demeye başladı. Çalışan oyunu bozdular

Play Store üzerinden mağaza sayfasına girip kontrol edebilirsiniz. Android cihazlar için

Ama kesin sonuç vermez burası muhtemelen.

Çok fazla android cihaz olduğu için o biraz zor.
Oyunların Netflix versiyonuna Play Store'dan ön kayıt yaptırabilenlerin cihazında çalışacak, yaptıramayanların cihazında çalışmayacak demişti biri.

Oyunların Netflix versiyonuna Play Store'dan ön kayıt yaptırabilenlerin cihazında çalışacak, yaptıramayanların cihazında çalışmayacak demişti biri.
Olabilir ama 14 aralık gelene kadar kesin ifade kullanmıyorum. İOS da adamlar direk a12 yazıp belli etmişler ama android de çok fazla cihaz var. Kaliteli Samsung cihazların uyum problemi çekeceğini düşünmüyorum şahsen.

Android'de baya yüksek bir sistem istiyor. Android 11 tabletim ve ondan daha yüksek sisteme sahip olan telefonum bile kaldırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…