GTA Definitive Edition kaldıracak iPhone modelleri

Android'de bayağı yüksek bir sistem istiyor. Android 11 tabletim ve ondan daha yüksek sisteme sahip olan telefonum bile kaldırmıyor.

Android'de bazı oyunlarda Android sürümü eski kaldığı için kaldırmaz genellikle. Peki Android 14 yani en güncel sürüme sahip bir cihaz oyunu sistem yetersizliğinden dolayı kaldırmıyor diyelim. Oyunu APK olarak indirirsek çalışır mı sizce?

Android'de bazı oyunlarda Android sürümü eski kaldığı için kaldırmaz genellikle. Peki Android 14 yani en güncel sürüme sahip bir cihaz oyunu sistem yetersizliğinden dolayı kaldırmıyor diyelim. Oyunu APK olarak indirirsek çalışır mı sizce?
Çalışır. Benim cihazım BİP uygulamasını kaldırmıyordu. APK olarak indirdim kullanabiliyorum. Zoom programı da aynı şekilde kaldırmıyordu APK indirdim, çalıştı.

Çalışır. Benim cihazım BİP uygulamasını kaldırmıyordu. APK olarak indirdim kullanabiliyorum. Zoom programı da aynı şekilde kaldırmıyordu APK indirdim, çalıştı.
Teşekkür ederim vallahi çok tedirgindim inmez, çalışmaz diye ama öyle bir strese gerek yokmuş :D.

Oyunun optimizasyonu kötü. XR da çalışan oyun S22 de stabil çalışmıyor.
Benim arkadaşımda XR, bende ise S21 var. Oyun S21'de cihzı performans moduna almama rağmen XR'a kıyasla stabil çalışmıyor lakin XR o kadar çabuk ısınıyor ki oyun 5-10 dakikada %10-15 kadar şarj yiyor ve kasma, donma gibi problemler yaşamaya başlıyor. Öte yandan S21 oyuna ilk girdiğimdeki performansı 20 dakikalık oyun süresi sonra da korumuştu. Yani yine ufak takılmalar yaşatıyordu ve şarjı su gibi emmiyordu.

Yani oyunun hem IOS hem de Android cihazlarda(IOS cihazlar yine iyi durumda ama Android'de kesin güncelleme şart) güncelleme alması şart. Zaten bazı insanların cihazları oyunu kaldıracak durumda olmasına rağmen indiremiyorda. Android tarafında daha oyunu indirme kısmında problemler başlıyor. Kimisi de 435TL'lik sürümü indirebiliyorken Netflix sürümünü indiremiyor.

Benim arkadaşımda XR, bende ise S21 var. Oyun S21'de cihzı performans moduna almama rağmen XR'a kıyasla stabil çalışmıyor lakin XR o kadar çabuk ısınıyor ki oyun 5-10 dakikada %10-15 kadar şarj yiyor ve kasma, donma gibi problemler yaşamaya başlıyor. Öte yandan S21 oyuna ilk girdiğimdeki performansı 20 dakikalık oyun süresi sonra da korumuştu. Yani yine ufak takılmalar yaşatıyordu ve şarjı su gibi emmiyordu.

Yani oyunun hem IOS hem de Android cihazlarda(IOS cihazlar yine iyi durumda ama Android'de kesin güncelleme şart) güncelleme alması şart. Zaten bazı insanların cihazları oyunu kaldıracak durumda olmasına rağmen indiremiyorda. Android tarafında daha oyunu indirme kısmında problemler başlıyor. Kimisi de 435TL'lik sürümü indirebiliyorken Netflix sürümünü indiremiyor.
Oyun düşük grafiklerde de kasıyor yüksek grafiklerde de. GTA III test ettim ben. Çözünürlüğü düşürünce cidden çok bulanık bir görüntü oluyor oynanmıyor. Şarj iyi gibi çok yediğini görmedim. İndirme kısmında da problem yaşamadım fazla. Biraz yavaş indiriyor orası ayrı.

Çözünürlüğü düşürünce cidden çok bulanık bir görüntü oluyor oynanmıyor. Şarj iyi gibi çok yediğini görmedim.
Çözünürlük ayarı orta seviyede bile oynanmayacak kötü gözüküyor. En yükseğe almadıkça keyfi çıkmıyor. Şahsen ben GTA SA test ettim ve çözünürlüğü düşürünce kasma, donma problemleri gitmişti. GTA 3 PC ve konsolda bile bozuk. Belki ondan problem yaşamışsınızdır.
İndirme kısmında da problem yaşamadım fazla. Biraz yavaş indiriyor orası ayrı.
İndirme kısmında bir Samsung S serisi cihazların problem yaşamadığını gördüm. Onun haricinde Android 14 desteği alan cihazların bile çoğunda oyunu indirtmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı