GTA Definitive Edition kaldıracak iPhone modelleri

Çözünürlük ayarı orta seviyede bile oynanmayacak kötü gözüküyor. En yükseğe almadıkça keyfi çıkmıyor. Şahsen ben GTA SA test ettim ve çözünürlüğü düşürünce kasma, donma problemleri gitmişti. GTA 3 PC ve konsolda bile bozuk. Belki ondan problem yaşamışsınızdır.
Olabilir diğer GTA ları test etmedim. Biraz yavaş indirdiği için diğer GTA ları indirmeye üşendim. İnternetim 50 mbps olmasına rağmen GTA 3 bile 15 dk de indi.
İndirme kısmında bir Samsung S serisi cihazların problem yaşamadığını gördüm. Onun haricinde Android 14 desteği alan cihazların bile çoğunda oyunu indirtmiyor.
S serisinde bile ciddi performans sıkıntıları var diğerlerini de ilerleyen dönemlerde açacaklardır sanırım. Çoğu S serisi cihaz hala Android 14 güncellemesi almadı.

Olabilir diğer GTA ları test etmedim. Biraz yavaş indirdiği için diğer GTA ları indirmeye üşendim. İnternetim 50 mbps olmasına rağmen GTA 3 bile 15 dk de indi.
Siz indirme konusunda da problem yaşamışsınız hocam. Benim internetim de 100 mbps lakin odamda WI-FI iyi çekmediği için çok fazla kayıp yaşıyorum. Yine de 2-3 dakikada indirebildim.

Daha PC versiyonu çöp bir oyun nasıl telefon için uğraşıyor anlamış değilim.

PC versiyonu çöp derken? Bunu oynayarak mı karar verdin? Ben PC versiyonu için olan üç oyundan ikisini oynadım optimizasyon sorunu yoktu her şeyide çok iyiydi, kötü bir yanını görmedim. Tam olarak neyi kötü açıklasana?

Ben indirme problemini direk Google Play'den indiremiyorlar sandım. Eğer böyleyse evet yaşadım.
İndirme probleminden kastım oydu hocam. Direkt Google Play indirmesine izin vermiyor kullanıcının. Yavaş indirme problemi yaşayan sizden başka görmedim daha.

İndirme probleminden kastım oydu hocam. Direkt Google Play indirmesine izin vermiyor kullanıcının. Yavaş indirme problemi yaşayan sizden başka görmedim daha.
Rockstar'ın oyunlarında ki genel problem galiba o. Ben çoğu Rockstar oyununu indiremiyorum Android 13 desteklenmiyor dediği için. Keşke bir el atsalar da Android 14 çıktığında uyumlu hale getirseler.

Oyun Google Playden inerken hızlı iniyor zaten orda problem yokta. Oyunu açınca ekstra indirme yapıyor ve o kısımda yavaşlıyor işte indirme hızı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı