GTA Definitive Edition kaldıracak iPhone modelleri

PC versiyonu çöp derken? Bunu oynayarak mı karar verdin? Ben PC versiyonu için olan üç oyundan ikisini oynadım optimizasyon sorunu yoktu her şeyide çok iyiydi, kötü bir yanını görmedim. Tam olarak neyi kötü açıklasana?

İlk çıktığı zaman büyük bir kitle tarafından beğenilmemiş bir yapım ha şu an iyileştirilmiştir ama oyun ilk çıktığı dönem rezalet ötesi bir şeydi, şu an için oyun hakkında bir bilgim yok. İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşımda XR, bende ise S21 var. Oyun S21'de cihzı performans moduna almama rağmen XR'a kıyasla stabil çalışmıyor lakin XR o kadar çabuk ısınıyor ki oyun 5-10 dakikada %10-15 kadar şarj yiyor ve kasma, donma gibi problemler yaşamaya başlıyor. Öte yandan S21 oyuna ilk girdiğimdeki performansı 20 dakikalık oyun süresi sonra da korumuştu. Yani yine ufak takılmalar yaşatıyordu ve şarjı su gibi emmiyordu.

Yani oyunun hem IOS hem de Android cihazlarda(IOS cihazlar yine iyi durumda ama Android'de kesin güncelleme şart) güncelleme alması şart. Zaten bazı insanların cihazları oyunu kaldıracak durumda olmasına rağmen indiremiyorda. Android tarafında daha oyunu indirme kısmında problemler başlıyor. Kimisi de 435TL'lik sürümü indirebiliyorken Netflix sürümünü indiremiyor.
Zamanla optimizasyon güncellemesi ile daha da iyi hale gelir bence. Video Game Deluxe bence Grove Street Games'e göre daha başarılı bir remastered yapmış. Remastered'ların mobil hali daha güzel olmuş. Üstelik orjinal oyunlarda olan görsel efekt seçeneği de eklenmesi iyi bir tercih. Mesela GTA San Andreas'da olan o beğendiğimiz turuncu atmosferi eklemişler.

App Store üzerinden kontrol ettiğimde A12 bionic chip veya daha üstü istenmiş, bu da şu sonucu ortaya çıkarır:

• iPhone XR.
  • iPhone XS.
  • iPhone XS Max.
  • iPhone 11.

Ahhaha! Birisi bana demişti sadece 15 serisi açar, 11 ile değil oynamak açamazsın demişti(kasmadan oynuyorum). Çok güldüm sağ olsun.

Son düzenleme:
Hayır var. Çözünürlüğün altında da 4, 5 tane ayar var. Hepsi açıkken düzgün çalışmaz en azından bende çalışmıyor.
Hepsi açık dostum. Foruma video atılmıyor atılsa gameplay videosu atardım. Oyun bi bende düzgün çalışıyor herhalde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231216_163631_GTA SA.jpg
    Screenshot_20231216_163631_GTA SA.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı