wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 wednesday dedi: Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende yok.
wednesday dedi: Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende yok.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 Genshin Impact ve Honkai CEO'larının korkulu rüyası gerçek oldu.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #4 emirtanrıverdi dedi: Bende yok. Genişletmek için tıkla... Cihaz desteklemiyordur. Çünkü bende de yok.
emirtanrıverdi dedi: Bende yok. Genişletmek için tıkla... Cihaz desteklemiyordur. Çünkü bende de yok.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Aralık 2023 #5 wednesday dedi: Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... iPhone 8'e indiremiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
wednesday dedi: Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... iPhone 8'e indiremiyorum
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #6 Cihazın işlemci baya iyi aslında. Neyse yapacak bir şey yok.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #7 wednesday dedi: Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Netflix aboneliğiniz varsa oynanır, yoksa 439 TL hayatta verilmez.
wednesday dedi: Nihayet çıkış yaptı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Netflix aboneliğiniz varsa oynanır, yoksa 439 TL hayatta verilmez.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #8 Bunların eski sürümlerini tekrar mağazalara getirmeyecekler mi ya? Steam'de falan da yok.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #9 emirtanrıverdi dedi: Cihazın işlemci bayağı iyi aslında. Neyse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım telin bir alt modeli destekliyor. Ama şu anki kullandığım desteklemiyor.
emirtanrıverdi dedi: Cihazın işlemci bayağı iyi aslında. Neyse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım telin bir alt modeli destekliyor. Ama şu anki kullandığım desteklemiyor.
CVaRyOfficial Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 203 Yer Georgia 14 Aralık 2023 #10 saat 17:35 civarlarında 3 oyunda yayınlandı, hemen indirdim bende vice city girişte 2.43 GB bir şey indirmeniz gerekiyor iniyor şuan, sonrasında ne olucak çok merak ediyorum, Netflix hesabımızı mı bağlicaz acaba.
saat 17:35 civarlarında 3 oyunda yayınlandı, hemen indirdim bende vice city girişte 2.43 GB bir şey indirmeniz gerekiyor iniyor şuan, sonrasında ne olucak çok merak ediyorum, Netflix hesabımızı mı bağlicaz acaba.