GTA Definitive Edition'ın şu ana kadarki en detaylı grafik karşılaştırması

Madem böyle bir şey yaptınız, niye remake yapmış gibi para istiyorsunuz?

50 defa açıkladık bu konuyu. Tekrar tekrar aynı soruyu sormaktan bıkmadınız mı? Başka bir konuya yazdığım mesajı aynen bu konuya ekliyorum:

Fiyat konusunu hala çoğu kişinin kavrayamamış olması komik. Trilogy Definitive Edition 3 tane oyun içeriyor. Bu oyunlardan GTA III ve Vice City oyun başına +10 saat, San Andreas ise +20 saat oynanış süresine sahip. Trilogy Definitive Edition 60 dolardan çıkış yapacak, bu da her oyunun 20 dolar olması demek. 20 dolar da gayet uygun bir fiyat. O yüzden sürekli gelip "529TL ne ya, böyle fiyat mı olur" diye yakınmak tam bir komedi.
 
Son düzenleme:
hojam bence biraz karakterleri inceltip gölgelendirme yapmaları özellikle gölgelendirme olması lazım hiç yok
Hocam GTA'nın afiş kapağını gördüyseniz karikatür şeklinde grafikler yapmaya çalıştıkları belli oluyor.
Bunu sevmeyen kesimde var seven kesimde ben az da olsa sevdim ancak daha oyun çıkmadı büyük konuşmamak lazım.
hojam bence karakterleri inceltip gölgelendirsinler tamam karakterler şişman gözüksünde ama gölge şart
 
Şu 3 rezil versiyonu begenenler ustune ustluk Rockstar yine yapmis yapacagini deyip bu versiyonlari klasik Rockstar kalitesinde bulan var :D Sizdemi bir vizyonsuzluk var yoksa bizim beklentilerimiz mi cok yuksek? Yahu yenilenmis versiyonunda karakterlerin parmaklari bile halen koseli koseli gozukuyor,dalgami geciyorsunuz beyler? Anladik remake degil falanda oyun boylemi yapilir ya? Oyunun ruhunu bozmak istemiyorlarmis falan komple hikaye. Mafia'yi komple remake olarak yaptilar ruhu bozuldu mu? Bunda birak remake'i sozde grafik yenilenmesi var,o bile berbat.
 

Geri
Yukarı