GTA FiveM'de mikrofondan ses çok garip gidiyor

İşletim sistemi
Windows 10

LmrCooper

Zeptopat
Daha fazla  
FiveM de bazen ya da çoğunlukla birilerine sesim çok garip gidiyor. Konuşuyorum 3dk geçmiyor "boğazın çok kötü, rüzgar var herhalde" falan diyorlar. Öncelikle Ping'den kaynaklandığını düşündüm, ama pingim 40 iken bile sesim kötüleşiyor yardım eder misiniz?

not:(herhangi bir VPN DNS yok)

FiveM’de sesin bozuk gitmesi ya da garip gelmesi birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu sorun genellikle VPN ya da DNS ayarlarından kaynaklanmaz. Yüksek ihtimalle ya ayarlarınızda sorun vardır ya da sunucu kaynaklı bir problem olabilir eğer bu söylediklerimden kaynaklanmıyor ise mikrofonunuz arkadaki gürültüleri engellemiyor yada fiziksel olarak mikrofonunuzda sorun olabilir.

FiveM'de sesin bozuk gitmesi ya da garip gelmesi birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu sorun genellikle VPN'ya da DNS ayarlarından kaynaklanmaz. Yüksek ihtimalle ya ayarlarınızda sorun vardır ya da sunucu kaynaklı bir problem olabilir eğer bu söylediklerimden kaynaklanmıyor ise mikrofonunuz arkadaki gürültüleri engellemiyor ya da fiziksel olarak mikrofonunuzda sorun olabilir.

GTA ayarlarında bir sorun yok bence çünkü çok ayar yok. Onun dışında başka sunuculardada bu sıkıntıyı yaşıyorum FiveM'den çıkıyorum başka bir platformda konuşacağım orada bir sıkıntı yok yani mikrofondada sıkıntı yok neyde var hala çözemedim.

Genede yanıtınız için teşekkür ederim

GTA ayarlarında bir sorun yok bence çünkü çok ayar yok. Onun dışında başka sunuculardada bu sıkıntıyı yaşıyorum FiveM'den çıkıyorum başka bir platformda konuşacağım orada bir sıkıntı yok yani mikrofondada sıkıntı yok neyde var hala çözemedim.

Genede yanıtınız için teşekkür ederim
GTA ayarlarınızdan doğru mikrofonu seçtiğinizden ve doğru ses ayarlarını ayarladığınızdan emin olun.

Geri
Yukarı