GTA IV 2025 yılında alınır mı?

DARKNESS001

Decapat
Daha fazla  
Selamlar sorum yukarıdaki gibidir GTA IV 2025 yılında hala alınır mı? Kötü optimizasyon'u var diye duydum düzeltiler mi bilmiyorum fakat sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir:

• Iris Xe.
  • 8 GB tek kanal RAM.
  • i51135G7
2008 yılında çıkan bir oyun aslında açması gerekir fakat yine de sistemi ne olur olmaz diye yazayım dedim bir de Steam'de indirimli 5,99 USD bu fiyata değer mi?

Son düzenleme:
4 yerine 5 oyna bence daha güzel.

GTA 4 oynanır , bazı ayarlar ile akıcı hale de getirilir ama 6 dolar etmez bana göre.

Oynanır evet daha eski oyunları da oynayanlar var

GTA IV her daim oynanır ya hikayesi, atmosferi her şeyiyle harika oyun. Bugüne kadar oynamadıysan kesinlikle oynanır.

Ben oynuyorum gayet zevk veriyor
Beşten sıkıldım neden 4 güzel New York şehrinde geçiyor 6 çıkana kadar oynarım .

GTA IV her daim oynanır ya hikayesi, atmosferi her şeyiyle harika oyun. Bugüne kadar oynamadıysan kesinlikle oynanır.
Beşte şehir nerdeyse yok gibi bir şey. Haritanın büyük bir kısmı kırsal yarı yarıya yarısı şehir yarısı da doğa olabilirdi.

Benim en sevdiğim oyundur IV. Ben şahsen GTA V'ten iyi olduğunu da düşünüyorum çoğu konuda.

Bence oyunun yılı olmaz, hoşunuza gidiyorsa hangi yılda olursa olsun oynanır. Hâlâ Half-Life gibi oyunları bile oynuyorum, GTA IV yanlarında çok daha modern kalıyor.

GTA IV'ü 2023'te başlayıp 2024'ün yaz aylarına doğru %100 olarak bitirmiştim. Oynarken gerçekten büyük bir zevk aldım. Tabii, öncesinde oynadığım GTA oyunu GTA: SA olduğu için mekaniksel anlamda çağ atladım diyebilirim ama bu oyunun GTA: SA'ya kıyasla olan çok büyük eksiği çevre ile etkileşimin çok daha zayıf olması, parayı harcayarak bir neredeyse hiçbir şey olmaması, GTA: SA'daki spor salonu vb. yollarla karakterimizi güçlendirmemizin bu oyunda mümkün olmaması gibi şeyleri sayabilirim. Yine de GTA IV bence gayet iyi bir oyun. Oynamanızı öneririm. Fiyatı da pahalı sayılmaz, daha fazla para verip açıp yüzüne bile bakmadığım oyunları düşününce eğer şu an sahip olmasaydım bu oyunu indirimsiz fiyatıyla bile olsa alıp oynarım diyorum.

Bu arada bilgisayarınız bence oyunu kaldırır. Ben i3 540, GT 1030 ve 8 GB RAM ile başlamıştım, 30-70 FPS gibi değerler almıştım. Yer yer daha yüksek ya da daha alçak da olabiliyordu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…