GTA IV açılmıyor

birdies

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2020
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Steam üzerinden satın aldığım GTA IV: EFLC çalışmıyor. oyunu çalıştırdıktan sonra otomatik Rockstar Launcher kurdu, giriş yaptıktan sonra oyunu açmak istedim ancak launchtan sonra tepki vermiyor.

1652969715743.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram ile ilgisinin olduğunu düşünmüyorum, 4 GB ram ile çok rahat bir şekilde oynuyorum. Yeniden kurulum sağlamak en sağlıklısı olacaktır.
Hocam dediğim gibi garip bir oyun. Bu laptopumdan önce çok kötü bir laptopta (A4-5000 işlemci, 4GB Ram) kasma dışında sıkıntı yaşamadan oynayabilmiştim. Bu yeni aldığım laptopta oyun içinde 10 dakikada kapanmalar yaşadım, ram yükseltince yaşadığım sıkıntı geçti. Analiz yapması zor bir oyun. Gta 5'i sıkıntısız oynarken, bu oyun hala ufak ufak kasıyor.
 
Oyun açılıyor ve siyah ekranda kalıyor. Doğru mu anladım? Oyunu Rockstar Games Launcher üzerinden mi indirdiniz?

Ek olarak oyunun exesine sağ tıklayıp "Grafik işlemciyle çalıştır" yapar mısınız?
Hayır launcher siyah ekranda kalıyor.
Başlatma seçeneklerine -windowed yazıp tekrar dener misiniz?
İşe yaramadı launcher siyah ekranda kaldı.
 
Hocam dediğim gibi garip bir oyun. Bu laptopumdan önce çok kötü bir laptopta (A4-5000 işlemci, 4 GB RAM) kasma dışında sıkıntı yaşamadan oynayabilmiştim. Bu yeni aldığım laptopta oyun içinde 10 dakikada kapanmalar yaşadım, RAM yükseltince yaşadığım sıkıntı geçti. Analiz yapması zor bir oyun. GTA 5'i sıkıntısız oynarken, bu oyun hala ufak ufak kasıyor.

Haklısınız, en iyisi Definitive Edition sitesinde bulunan paketi indirmek. Ben öyle yaptım, bazen gereksiz yere FPS düşüyor olsa da oynaması cezbediyor.
 
Logosu geldikten bir 10-15 saniye sonra siyah ekrana dönüyor.
Şimdi şurayı anlayalım. Launcher mı donuyor yoksa oyun mu? Logo gelen yer launcher mı yoksa oyunun başındaki Rockstar logosu mu? Sorun oyunda mı launcherda mı?

Ek olarak oyunu Rockstar Games Launcher'dan mı yoksa Steam'den mi indirdiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Launcher üzerinde kalıyor hocam, oyuna giriş sağlayamıyorum. Daha açıklayıcı konuşacak olursam sorun Launcher. Launcher dosyasını Rockstar Games'in sitesinden yükleyip tekrar giriş sağladım fakat hiçbir işe yaramadı.
 
Launcher üzerinde kalıyor hocam, oyuna giriş sağlayamıyorum. Daha açıklayıcı konuşacak olursam sorun Launcher. Launcher dosyasını Rockstar Games'in sitesinden yükleyip tekrar giriş sağladım fakat hiçbir işe yaramadı.
Launcher'ı komple bilgileriniz ile beraber silin hocam. Sonra Steam üzerinden GTA 4'ü oyna deyin. Steam katılımsız olarak indirsin Launcher'ı.

Ek olarak Belgelerim bölümünden Rockstar Games dosyasını da silin komple. Sonra tekrar giriş yapın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı