Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 18 Mayıs 2023 #11 umut41can dedi: Oyun ayarlarından doygunluğu arttırırsanız daha güzel bir görüntü elde edebilirisiniz. GTX 940MX ile yüksek ayarlarda rahatça oynuyordum. Steam versiyonunda bir optimizasyon bozukluğu olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam. Biraz daha iyi oldu.
umut41can dedi: Oyun ayarlarından doygunluğu arttırırsanız daha güzel bir görüntü elde edebilirisiniz. GTX 940MX ile yüksek ayarlarda rahatça oynuyordum. Steam versiyonunda bir optimizasyon bozukluğu olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam. Biraz daha iyi oldu.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 18 Mayıs 2023 #12 LuciferX dedi: GTA V'i bitirdim zaten. GTA IV'i de beğendiğim için oynamak istedim. Akıcı olarak oynuyorum ancak biraz sisli. Genişletmek için tıkla... Sisli mi? Bir ayar vardı kapatınca düzeliyordu tam aklımda değil. Ayarlarınızın fotoğrafını atabilir misiniz?
LuciferX dedi: GTA V'i bitirdim zaten. GTA IV'i de beğendiğim için oynamak istedim. Akıcı olarak oynuyorum ancak biraz sisli. Genişletmek için tıkla... Sisli mi? Bir ayar vardı kapatınca düzeliyordu tam aklımda değil. Ayarlarınızın fotoğrafını atabilir misiniz?