GTA IV için indirmem gereken modlar neler?

Makaleler
2
Daha fazla  
Oyunun optimizasyon özürlüsü olduğunu ve renk-doku sorunları olduğunu birçok yerde görmüştüm. Şimdi hangi modları kurarsam oyunun daha canlı, güzel gözükmesini sağlayabilirim? Bir de optimizasyon modu falan varmış ama internette bir sürü olduğu için burada sizlerin önerisini dinlemek istedim.

GTA V neden oynamıyorsunuz GTA 4'e baktım kalitesi oynanışı hiç hoşuma gitmedi begenmeniz güzel bir şey.

Hocam ben de diyorum GTA5'i 30FPS oynatabilen sistemim neden GTA4'u 20FPS oynatiyor. Duzgun calisan optimizasyon modu bulabilirseniz paylasir misiniz?

GTA V neden oynamıyorsunuz GTA 4'e baktım kalitesi oynanışı hiç hoşuma gitmedi begenmeniz güzel bir şey.
Belki yillardir GTA5 oynuyor ve artik bunaldi? Sorulmayan sorunun cevabini istemedi sizden.

GTA V'i bitireli çok oldu. Hazır kütüphanede duruyorken IV'ü de bitireyim dedim. Ayrıca IV'ün hikayesi diğer oyunları arasından en etkileyici olanıymış şeklinde yorumlar da görünce daha da dikkatimi çekti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı