Sürprizbozan İnceleme GTA IV mini eleştiri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Virajda frene basın arabayla bir isterseniz. Yüksek hızda ucundan dönerken. 😃

Hocam atarsanız çok iyi olur. Bir daha denerim o şekilde.

Bu moddu sanırsam.

Arkadaşlar çıktığı yıla bakarak değerlendiriseniz daha doğru olur. 2008 de şu oyun çıktığında piyasada karşısında duracak oyun yoktu. Oyunun farklı sitelerden aldığı puanları kendiniz de ufak bir aramayla görebilirsiniz. Sırf siz beğenmediniz, zamanına göre değerlendirmediniz diye 15 yıllık oyun çöp olmuyor.

Ekran görüntüsü 2023-09-19 201335.png

Kaynak

Bu moddu sanırsam.
Teşekkür ederim. Bir daha indirim olunca alıp deneyeceğim.

Arkadaşlar çıktığı yıla bakarak değerlendiriseniz daha doğru olur. 2008 de şu oyun çıktığında piyasada karşısında duracak oyun yoktu. Oyunun farklı sitelerden aldığı puanları kendiniz de ufak bir aramayla görebilirsiniz. Sırf siz beğenmediniz, zamanına göre değerlendirmediniz diye 15 yıllık oyun çöp olmuyor.

Eki Görüntüle 1949806
Kaynak
Hocam ben zaten benim düşüncem kanundur demiyorum ki. Ben beğenemedim sadece. Ki beğenen çok büyük bir kesim var. PS3 sürümü 98 aldı bu oyunun.

Peki görevleri de bu amaç uğruna mı yapıyor. Amerikaya gelme sebebinden bahsetmemişim incelemede ama evet haklısın geliş amacı o. Ama amaca hizmet edecek görev çok az yapıyor.
Dostum adam zaten eski asker ve tetikçi ne bekliyorsun ki. Ajan 47 birileri dedi diye adam öldürüyor böyle şey olur mu demek gibi bir şey adamın olayı o.

Oyunu beğenmemen değil. Temelsiz eleştirilerin zevkinin olmadığının göstergesi. Sen 8bit oyunlar oynamaya devam et.
Temelsiz derken? Sen herhalde beni 3, 5 oyun oynadı sandın di mi? Çamur atmak için konuşuyorsun şuan sadece. Eleştirilerimi eleştirsen ben tamamım.

Dostum adam zaten eski asker ve tetikçi ne bekliyorsun ki. Ajan 47 birileri dedi diye adam öldürüyor böyle şey olur mu demek gibi bir şey adamın olayı o.
Ben zaten bunun böyle olduğunu ve bu yüzden Niko Bellic in içimizden biri olmadığını söyledim yazıda. Ama eğer sen hikayeye hain askerlik arkadaşı mevzusunu koyuyorsan oyun bence tetikçiliğe dönmemeli.

Temelsiz derken? Sen herhalde beni 3, 5 oyun oynadı sandın di mi? Çamur atmak için konuşuyorsun şuan sadece. Eleştirilerimi eleştirsen ben tamamım.

Ben zaten bunun böyle olduğunu ve bu yüzden Niko Bellic in içimizden biri olmadığını söyledim yazıda. Ama eğer sen hikayeye hain askerlik arkadaşı mevzusunu koyuyorsan oyun bence tetikçiliğe dönmemeli.
Kanka incelemede de bahsettiğin gibi aramızdan olması durumu yabancı olup Amerika'yı garipsemesi ve asker olduğundan sosyal becerileri fazla olmaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı