GTA IV Remastered'dan beklentileriniz neler?

Bu konu hakkında kesin bir bilgi yok. GTA: The Trilogy vakasından sonra pek bir beklentimde yok. Tek isteğim artık Rockstar Games'in GTA 6'ya odaklanması. Eğer ille de Remastered yapacaklarsa mümkünse bunu Grove Street Games yapmasın.

Kanka GTA 4 mobil için biraz fazla değil mi? Hem aynı zevki alamazsın hem port çok zor hadi oldu diyelim. Hangi telefon kaldıracak? O kadar GB falan sen düşünme böyle şeyleri...

Kaç oyun farklı platformlara aktarıldı her platformun kendi dinamiklerine göre. Önce üslubunu değiştir.

Son düzenleme:
Kaç oyun farklı platformlara aktarıldı her platformun kendi dinamiklerine göre. Önce uslubunu değiştir gülüm.

Üslubum da herhangi bir şey yok nazikce söyledim. Sonda kafana takma böyle şeyleri derken":)"eklemeyi unutmuşum sadece. Ayrıca bu diğer oyunlar gibi bir şey değil diğerleri daha zayıf ve eski oyunlar, yeni oyunlar port edilse bile normalinden daha farklı ve dandik:/

Çıkacak mı? Heyecandan kalp krizi geçirdim. 🤩🤩🤩🤩🤩

2023'de gelecek diyorlar. Resmî olarak açıklanıp onaylanmasa da gayet güvenilir bir kaynaktan.

Screenshot_20211213-220001.png

Resmi bir bilgi yok sadece söylentiler var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2023'de gelecek diyorlar. Resmî olarak açıklanıp onaylanmasa da gayet güvenilir bir kaynaktan.

Eki Görüntüle 1241425

Gider PS4 alırım bunun için aşırı hypelandım oyuna. Soyad değiştirme hakkım olsa soyadımı 'Bellic' yapardım.
1639422793923.png

Gitsinler adamlar GTA 6'yı çıkartsınlar ne GTA IV Remastered'ı?. Onlar grafik modlarıyla olur. Yıllardır GTA 6'yı bekliyoruz, GTA 6 hakkında bir kırıntı bile yok kendisinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı